Mavi0688 Gokce07 wee baby kullaniyoruz sıkıntı olmadi memnunuz. Oioi nin falan da var sanirim ama gereksiz pahalim wee baby de isinizi gorur diye dusunuyorum
AslanK Gokce07 wee baby almıştım oioi nin yemek için tabak kase kaşığını kullanıyorum ama wee baby aldım iyi ki de wee baby almışım çünkü bir süre sonra meyvelerin renkleri kalıyor garip bir şekildr. Oioi ye o kadar para verip atmaktansa defalarca wee baby alın daha mantıklı aynı zamanda file önermiyorum eğer dişlerini kaşımak istiyorsanız file de pek kaşıya bileceğini düşünmüyorum
asafeslem bence de wee baby bende oglum icin kullaniyorum.Kullanislisli ve guvenli bi urun.Bizim cok isimize yaradi ;))
Mavi0688 Gokce07 rica ederim. Simdi aklima geldi soylemezsem olmaz. Wee baby nin kenari klipsli. Bir bebegin bu tarz klipsli bir suzgeci actigini ve bogazina kacirdigini duymustum. Dogru mu bilmiyorum. Klips bebegin kolay acabilecegi gibi durmuyor aslinda ama tedbirli olmakta fayda var ben kendi gozetimim altindayken veriyorum. Tek basinayken kullandirmiyorum. Bu detayi da dikkate alip tercihini yaparsiniz.
Ays_krk Gokce07 emzik hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü 4 5 çeşit denememe rağmen benim kızlar tutmadı emziği ama içlerinde wee baby daha iyiydi. Meyve filesi oğlumdan kalan vardı ama ben Wee baby silikon uçlu olanlardan aldım. Hiç gerek yokmuş çünkü kızlar onu hiç sevmedi. Fileli bir tane var ve o ondan kaçırıyor o ondan 😂
RuzgarMommys Buzluga konan sulu diş kaşıyi al bence.soğuk soğuk o iyi geliyor. Bide taze sogam kes beyaz kısmini ver dolaptan soğuk haliyle. Sogan baya diş e iyi geliyo