Mrvbrkasl Kızıma hametan kullanıyorum ama kendim için yüzümde dogum lekeleri vardı yüzüme aldım ikinci kutudayım her gün sürmeye çalıştım lekelerden eser kalmadı ve yüzümün tonunu açtı resmen çok memnun kaldım tavsiye ederim
Milakizim Makbuss inşallah ya içim parçalanıyor öyle gördükçe canı acıyormuşum diye birde yüzünde ki kızarırlar zaten çabası yarın da onun İçin krem alacaktım yanına sudocrem aşayım insan üzülüyor sürekli kuru tutmakta çalışıyorum boynunu ama nafile
Laayla Rabiaaaa kullanıyorum memnunumda aslında ama içindeki bileşenler sakıncalıymış bebeğe mustela kullanmıştım doğal diye elimdeki kutu bitince mustelaya geri döncem
SieisteineMutter Rabiaaaa İçerinde bir çok zehiri barındıran bi krem kesinlikle kullanılmamalı bebeklerinize zarar veriyorsunuz
sumeyyezumraa kizimin surekli gecmeyen pisigi vardi. mustela bepantol desitin kullandim bitek sudocrem gecirdi. icerisinde bha var pek kullanmak istemiyorum ama baska turlu cozum bulamadim 😒
Ladyofdark Milakizim ben 1 kez sürdüm ertesi gün geçmişti. Haftada bir sürüyorum su an kızarıklık tam başlarken sonucundan memnunum.
Vahide18 melihbugraninannesi katiliyorum 👍kesnlikle kullanmayin ❌ bende kullaniyordum direk attim instagramda muhendisinoglu dye bi sayfa var butun bebek urunlerinin fotograflari var saglikli olup olmadigini yaziyo
Haciscan Rabiaaaa ben kullanıyorum ve Harika bi kaç gün içerisinde geçirdi pişiği kesinlikle tavsiye ederim👍🏼
Tazeannecik Rabiaaaa doğduğundan beşe kullanıyorum memnunum. Çok ağır pişik 1 kere oldu o zaman antibiyotik kullanıyorduk o yapt. Onun dışında düzenli kullanımda yapmıyor pişik