MerveBurak Rabiaaaa bende kullanıyorum ama sürekli değil pişik veya kızarıklık olduğunda sürüyorum hemen ertes güne geçiriyor çok şükür.
Makbuss Ladyofdark hadi ya benim kiziminda kizarmis kiyamiyorum her kremi denedim cok az etki yapiyor bunu da deneyim ins fayda eder
Milakizim Ladyofdark ya geçiriyor mu cidden bizim boyun altı çizgisi hep kırmızı oluyor ya ve bazen derisi bile kalkıyor 😔 bende çözüm arıyordum iyi geliyormu devamlı mı kullanmak gerekiyor
Nese Rabiaaaa bende çok memnunum hatta yüzüme sürüyorum güneş lekelerime çok iyi geldi lekelere açıldı o koyuluklar
melihbugraninannesi Rabiaaaa içindeki kimyasallar sayesinde çok etkili bi ilaç kesinlikle kullanmayın kartizon içerikli
Vahide18 melihbugraninannesi katiliyorum 👍kesnlikle kullanmayin ❌ bende kullaniyordum direk attim instagramda muhendisinoglu dye bi sayfa var butun bebek urunlerinin fotograflari var saglikli olup olmadigini yaziyo
Ozge-1 melihbugraninannesi Mina_momy bebek nerdeyse 7 aylık olmuş bu zamana kadar nasıl yettiyse simdi de yeter artar bile inanın bana sadece iki göğsünüzğ de verin dilediğince emsin dilediği zaman ayrılsın memeden artışı sizde görürsünüz emin olun 😊
Ladyofdark Milakizim ben 1 kez sürdüm ertesi gün geçmişti. Haftada bir sürüyorum su an kızarıklık tam başlarken sonucundan memnunum.