Muallime1 Kızlar oğlum 8 aylık ama saçları cansız arkalarda çıktı ama çok az traş edilebilir mi bu ayda eden var mı nasıl yapacağım fikir verir misiniz ?🌸
prensannesi12 Muallime1 biz 4 aylıkken babası tras etmişti makineyle 1 numara suan 7 aylik olduk baya gür saçı
Efemm Muallime1 16 aylık oglum makına ile kökten aldım bayramda ve de kesmemiştim hiç arkası cok seyrekmiş yavrumun
Zeyna_ Muallime1 4 aylık begim evde eşim 1 numaraya vurdu makina ile Ben emzirirken oda tras etri hic sesi çıkmadı bile
sedanurhs Muallime1 4 aylıkken babasıyla birlikte 0 a vurduk çünkü aşırı dökülüyodu saçları şimdi Allaha şükür uzadı baya iyi ki kesmişiz.
Muallime1 prensannesi12 Canım bizde de makine var korktuk açıkçası sıfır mı yapsam 1 mi bilemedim 1 de o kadar işe yaradı mı ne güzel
Muallime1 prensannesi12 Aynen babamızla gözümüzü karartacağız artık 😂 yalnız 4 aya uzar demi kel kalmasın çocuğum doğum günü olacak inşallah fotoda kel gözükmesin yavrum 😂
prensannesi12 Muallime1 bebeden bebeye değişiyor bence canim🤣 bi arkadaşım vardı benim oglusla aynı ay doğumlu onlar sıfıra vurdu 3 ay falan geçti hala yok çocuğun saçı, biz cesaret edemedik 1 numaraya vurduk 1 ayda eski halini aldı
Efemm Muallime1 hınt yagı badem yagı karıstırıp sürüyorum bu ikinci traşım bnım 1.2 aya cok guzel oluyor
Muallime1 prensannesi12 Ayyy o yüzden çok korkuyorum işte doğum günü fotosunda kabak gibi olursa ilerde üzülür 🤦🏻♀️ Olmazsa 1 e vurayım 1 yaş sonrası 0 artık 🌸
Zeyna_ Muallime1 ben bebeğin saçını kestirince gür çıktığına inanmıyorum açıkçası:) bizimki yer yer çok döküldü yamalı gibiydi ondan kestik
Muallime1 Zeyna_ Anladım canım benimkinin de öyle arkası daha az yanlar var ama yağ ile beslersen işe yarayabilir bana öyle yapmışlar gerçi tabiki genler de çok etkili yani ama işte Ya tutarsa hesabı bizimki 😂
Muallime1 sedanurhs Canım ben de 0 istiyorum ama ne zamana uzar bilmiyorum doğum günü olacak inşallah 3,5 ay falan var ya uzamazsa korkuyorum 1 e vurayım diyorum
sedanurhs Muallime1 2 ayda uzadı komple saçları bizimkinin kökten kestiğimiz için direk yeni saçları çıktı