Zeys Tanemnazli bizim köyde var maalesef ki beni de tuzlamışlar çok tehlikeli bebeğinizi tuzlamayın 😒
etipuf Zeys zaten nasıl büyümüşüz bilmiyorum, şekerli suda ikinci sınavımdı. Annem beni doğurduktan sonra çok zorlanmış hastanede yataktan kalkamamış 1 gün boyunca bana şekerli su vermişler bak turp gibisin diyo 🥲
turansmom Deletedmom5284 Yalan söyler açıkcası ben inanmam, yada annesi hamileyken rool on aşermiştir. Rool on aşerdigine inanırım ama kokmayan insan olduğuna asla inanmam snsnsnsn
Deletedmom5284 turansmom zhzhzbbzbababaas Hamileyken canım asfalt çekmişti o geldi aklıma Çocuğum asfalt kokuyoahahahas
2kezanneoldu Tanemnazli tuzlama yüzünden ölen bebek var duydunuz mu siz hiç cahillikten başka bir şey değil
Juliet1 Tanemnazli bizde de adetten yapılır önce tuzlanır sonra ballanır ama tuz dediysem 1 kovaya 1 tatlı kaşığı anca koyulur tuz belli belirsiz olur bal da öyle koyulur milletin yaptığı gibi abartmayız
turansmom Deletedmom5284 yaa benimde çimontoyla alçı çekmişti djdnsmsm ben çok erik yemiştim ama kütür kütür taş gibi çocuk doğurdum o tutttu shsmsn