Uzaymekiii Sultanss yüzünüzü gül suyuyla gece yatmadan silip hafif bi nemlendirici sürebilirsiniz😌 gözaltı morlukları için bi serum aldım ben biraz tuzlu fiyatı ama düzenli kullanımda gerçekten işe yaradı👍🏽 Onun dışında haftada 1 de sabahtan saçlarıma hindistan cevizi yağı sürüyorum komple akşam da yıkıyorum saçlarım hem canlı hem pamuk gibi oluyo👍🏽
Mom622626 Sultanss saçlarıma her banyodan sonra saç bakım yağı kullanıyorum saçlarım daha canlı duruyor ve çok az kırılıyor. Haftada birde kil ve aloe vera maskesi yapıyorum. Altı ayda bir dişlerimi temizletiyorum ve sürekli diş ipi kullanıyorum. Çok süslü bir insan değilim ama temizliğime dikkat ederim çantamda deodorant ve parfüm eksik olmaz.
En_guzel_yanim Kızlar keçi sütlü sabun ve şeffaf sabunu denemenizi tavsiye ederim. Süper Bir etkisi var. Bana yaramadı diyeni görmedimmm🥰😍🎉🎉
canyarim @Rytrz evet, herseyimi evde yapıyorum zaman buldukça🙈iyi geliyor bana set olarak alıyorum kullanıyorum keratini bakım içinde oluyor bazen
purplemelon Kullandığınız ürünlerin kimyasal içermemektedir dikkat edin kızlar sonuçta emziriyoruz ve kendi vücudumuzda da toksik madde, ağır metal birikiyor. Deodorant rollon bile zararlı aslında.
Uzaymekiii Mom081 düzenli kullanımda geçti ama bu 1-2 aydır kullanamıyorum ve çok yorgun geçiyo günlerim o yüzden sanki geri geliyo gibi yani kalıcı etkisi yok sanırım hep kullanmak gerek. Adı “the sim co eye revive serum” onun üzerine de gece yatmadan estee lauder night repair eye sürüyorum ama düzenli kullanmayınca bi işe yaramıyo bence🤷🏻♀️
Rytrz Geniş gözeneklere, siyah noktalara çareniz var mı acaba? Öyleeee böyle gözenek değil ama az kaldı şarkıcı İzel’e benzeyeceğim öyle gözenekler
ZehraSareMom Sultanss Her gün muhakkak dus aliyorum gün icinde alamazsam bile yatarken aliyorum maskemi yapiyorum yüzüme sabah kalkinca pijamalari aninda cikairir taytimi ve tisortumu giyerim günüm güzel gecer 😁