Efemm Sultanss türk kahvesi telvesi birazcık bal 10 dk dinlen yıkan pambukkkk gibi oluyon sonra alevera dalından kopar yüzüne sür yat prenses gibi kalkıon herhalde kendimi bu sekılde görmek istedigim için bu guzel iltifatlar 😂🤪
Browni_61 Sultanss Yas mayanin ayrisina 1 temk kaşığı sut koyup karistr jel kivamina gelince yuzune maske gbi sür birz beklet ilik suyla yıka bnde bayrmdn 1 gun once yaptm dha first bilip yapamadim haftada 1 veya 2 kez yapilablr first buldkca yapicm onu duzenli olurmu şüpheli ama
Efemm Sultanss vallahi yapıyorum üşenmiyorum eşim ewdeyken yapmaya calısıyorum ogluşum yüzümü kahve ile görünce saklanacak delik arıo fırsat buldugum her an yapıyorum krem sürmeye gerek duymuyorum bile 😉
canyarim En başta saça keratin + keratin bakım müthiş, yüzümde pek bişey olmadığı için hiç bişey kullanmıyorum, Nivea’nın pirinç ve alovera Peling var onu yapıyorum tek :) tırnak ojesiz asla 😂😂🤪💅🏼Vazgeçilmezim öyle 🙈
Ahkukulivahkukuli canyarim canım keratin bakım mi keratin botoks mu? Birde sunu sorcam düşlesti mi saçların
Melek_annesi_06 Sultanss temiz bir vücut temiz bir cilt güzel hoş kıyafetler giyinmek 😊 ben yüzüm için ilaç kullanıyorum canım bol nemlendirici güneş kremi falan bu şekilde rutin ilerliyor vücudum için günde en az 1 kere duş alıyorum gerek görürsem peeling yapıyorum vücut losyonu vücut spreyi falan bu şekilde onuda hallediyorum evde açık giyiniyorum pijamayla fazla duramıyorum çünkü direk hasta ruhsuz gibi oluyorum bu yüzden çoğunlukla elbise giyerim saçlarımda ruh halime kalmış dışarda tesettürlüyüm onda da kızımla güzel kombinler yapıyorum genelde benim bakım anlayışım bu şekilde 🤗🌹
Ayemta Sultanss dun tirnaklarimi yaptirdim bya bakimli saniyorum kendimi.Bide Lancome bakim setim var 1yildir gunde bi damla bi damla kullaniyorum ki bitmesin.Onu surunce Bakimli saniyorm
Ates_mami Sultanss aynı miktarda şeker tuz ve yoğurt. Karıştırıp masaj yaparak yüzüme sürüyorum. 5 dk bekletip yıkıyorum. Benim diyen markaların peelingleri kremleri bu kadar güzel temizleyip bebek poposu gibi yapmıyor. O kadar söyliyim.