OZlem-gokalp bundan 10 gün öncesine kadar o kadar yipranmistım uykusuzluktan. Çocuk tam uyuyamadigi icin huysuz. Karar verdim uyku egitimi vericem atakta olsa dişte çıkarsa artık düzenli olsun herseyi. Çünkü bizim hayatimiz çok karışmıştı cocuk bi sekizde uyuyordu bi dokuzda ..on da onbir de… Bunun sebebi gündüz uykulari 30 dakka 40/45 dakka maksimum. Eminim burda olanlarinda çoğu böyle ben atak haftasi gecmedi hala diyip duruyordum meger kizimin düzeni olmadığından sürekli kalkip duruyormuş. Kisaca bahsediyim toplam üç dört günde alisti. Oda karanlik beyaz gürültü yaninda bekledim temas nadiren var yoksa alicam zannedip daha cok agladi.uyku arkadasi onu sarsada sarmasada yatakta yanında çünkü kızım yatagin kumaşina tutunup uyuyo 😁 kendine öyle bi yol buldu. İlk gün cok agladi o kadar zor durdum ki sesi kısıldı hatta . Dedim kiz hasta olucak ikinci gün daha az üçüncü gün bakti ki böyle de uyunuyo annem beni kaldirmicak… Ve öyle alisti yatagina yatınca uyku saatinin geldigini anliyo artık bunu kazandirdim ona. Ve ne olursa olsun günaydın diyerek kalkdirdim yataktan. Bu yataktan kalkmanin sihirli cümlesi günaydıiiin 🙃 cook uzun agladiginda da günaydın diyip aldim on dakka sevdim tekrar yatirdim. Yani ben gunaydin dedim uyku vaktin bitti diye alıyorum sen ağladığın icin degil bira uzun oldu ama gerçekten yardımcı olmak istedim 🥰🥰 daha da yazardım ama 🤭