2girlsmom Kızçeler böyle bir havuç pantolon altına hangi ayakkabı iyi olur? https://resimyukle.io/g/KHslV5NXT5
Cheddar 2girlsmom bantlı olmaması lazım arkadan geçirmeli bantlı olabilir. Yumurta topuklu ayakkabılar hoş durur 😊
mermik Cheddar ay ben yazacaktım tam Turuncu havuç pantolonum var arkadan bantlı ayakkabi ile gitmiştim güzel olmustu
2girlsmom Avsininannesi15 teşekkür ederim stiletto ayakkabım var ama hem hamileyim hem küçük cocugum var rahat olması açısından kısa kalın topuk istedim 😊
2girlsmom Cheddar teşekkür ederim rahat olsun diye kalın topuk tercih ettim hem hamileyim hem küçük cocugum var yoksa stilettom da var şuan kullanımı zor olur benim için 🤗
2girlsmom iremyy teşekkür ederim stiletto ayakkabım var ama hem hamileyim hem küçük cocugum var rahat olması açısından kısa kalın topuk istedim 😊
Avsininannesi15 2girlsmom ya hamile olmasaydiniz bunu rahatlikla giye bilirdiniz çünki topuk uca doğru biraz kalın ve cok rahat
fistikcisahap 2girlsmom nerede giyeceksin pantolonu? Stiletto hoş durur işte, şık bir yemekte, toplantı da, nişan kınada.. gündelik ise bir babetle olabilir, spor olmak istiyorsan altına Adidas Nike ya da Corverse olabilir
2girlsmom fistikcisahap nikahta giyeceğim 😊 stiletto hamile ve küçük cocuklu oldugum için tercih etmedim o yüzden kalın topuk bakıyorum 😊
fistikcisahap 2girlsmom Zara’nın kısa kalın topuklu rahat ve her yerde kullanabileceğin ayakkabıları var almalısın 👌🏻
2girlsmom fistikcisahap pantolonum krem attıgım resimdeki tonla aynı ayakkabıyı da krem aldım üstümde koyu mavi bir şey olacak 😊