Minnakseven Mirsim yazildik ödüyoruz bekliyoruz 2 yıldır.pişmanız yani para değer kaybetti tavsiye etmem.biz araba için girmiştik 75bin hani acil ihtiyaç değil de keyfi dedik zaten model yükseltme.75bine araba kalmadı artık 75bin para degil.Türkiyede saçma bir sistem
durununannisi__08 Mirsim ben aldim iyikide girmişim ben 2017de girdik 2020de cikti 200 bine girdim 20 bin dosya masrafi odedim annemlerde 2019da girdi 2021 de cikti kurada onlarada biz pesinatsiz girdik pesinatli olunca belli bi tarihte veriyolar galiba
Mirsim Minnakseven siz kuralı yönteme girmissiniz sanırım ,şimdi mesela on iki ayda teslimat ver 16 ayda falan ben onu merak ettim acaba teslim tarihinde veriliyormu gerçekten
biregesevdasi Minnakseven 2 yıl önce 75 bine araba alsan şuan en az 150 bine satardın belkide daha fazla ama eminevime ödediğin para hep sabit ve olduğu yerde her gün azalıyor
prensinveannesininguncesi Mirsim bir evim asla vermiyor kuzenime çıkalı aylar oldu hala erteliyor bu arada ev fiyatları uçtu
Mirsim fernweh herhangi bi sikinri yasadilarmi bende girmeyi düşünüyorum ama kampanyalar var mesela 10.ayda teslim deniliyor on ay sonra kesin veriliyormu
SonSerce Minico peşinat verdik biz ama vermeyebiliyorsunuz. Bize uygun olan plana göre 47. Ayda alıcaz biz. Sizin ödeme şeklinize, peşinat verip vermemenize, girdiğiniz tutara, gruptaki kişi sayısına göre teslim tarihi değişiyor.
Yusufali06 Mirsim biz katılımevime girdik. 100 kişilik gruptayız bizim girdiğimiz gruba göre en geç 33 ayda teslim olacak henüz 6 ay ödeme yaptık sıra gelmedi bakalım bekliyoruz.
durununannisi__08 Mirsim sifir pesinatla girdim once dosya masrafini taksitle odedik pesinat sayildi 1665 lira odedik ev cikinca 2665 lira 4 senelik borcumuz kaldi
Yusufali06 Mirsim 300bin liralık ev grubundayız. Peşinat vermedik biz katılım payını ödedik. Normalde %10u kadar yani 30bindi ama öğretmen indiriminden 25bin ödedik.
UraSsmom Mirsim Bizim komşu ilk kurada aldı evini kiraya bile verdi ama işte uzun zaman ödeyenler de var sanırım 36 ay sonra mecbur veriyorlar ama o zamana kadar hem kira hem o hem krediler zor gelir diye girmedik biz çıkacağının garantisi yok çünkü uzun da zaman
Tugcecivan Mirsim Mesela 20bin peşinatla seni 100kisilik kuraya 50bun peşinatla 30kisilik kuraya sokuyor sanırım peşinat arttrca erken çıkma ihtimali artıyor yani emin evim için bir ara merk edip gorusme yapmstik sonuç oalrak her türlü seni kuraya sokuyor ve hani uzun vadede ev almak istiyorum diyenler için evet iyi ama yok ben kiradayn en kısa sürede cksin diyenler için bnce kumar işi gibi