Gorkeminannesiii Selam kızlar yaa bu saatlerde uyanıyoruz 7 7.30 gibi çok kötü oldu bizim için normalde 10 10.30 gibi uyanıyordu normalmi uyku duzenimi bozuldu anlayamadım 😔 9 aylık bu arada ogluşumm 😊💖
Haticekkbkr Gorkeminannesiii 7:30 da uyanıyor ve siz uyku düzenimiz bozuldu diye düşünüyorsunuz, çok şanslısınız diyorum sadece💐
uykusuzMoMm Gorkeminannesiii al aynı dert bızımkıde oyle dedıgınız gıbı 10 da 11 de uyanırdı ama oglum 2 aydır boyle uykuusu var uyumak ıstıyor ama bır sebeb uyutmuyor o sebebı bulamadm kıvranıyor yatakta bır sag. Bır sol uyanıp 5 dk sonra kaka yapıyor altını degısıyorm sonra uyuyo 😭😪
Deletedmom_56 Haticekkbkr Size katılıyorum. 8bucuk aylık ve 5te kalktık. 7de kalktıgı ayda iki kere zor
Haticekkbkr Gorkeminannesiii yok canım ne patavatsizligi estağfurullah ❤️ oğlum 13 aylık, doğduğundan beri 7 de uyandığı gün sevinirim, sen düşün artık kaçta uyandığını.gece uyanmasını söylemiyorum artık zaten 🤦🏼♀️
Oykucinarmom Gorkeminannesiii 6 da kalkıyoruz geçen gün 7 de kalkti nasil dinlenmisim bi enerji bi enerji. Cok şanslısınız valla
ilahiyatci_Mom Gorkeminannesiii ne güzelmiş önceki düzeniniz ama yine de şükür benmki hep beşte kalkar bende 7-7:30 da kalksa bari diye dua ederm 🙄
Oykucinarmom Gorkeminannesiiiilk zamanlar ağlıyordum uykusuzluktan ama vücudum alışti artik biraz baş ağrısı yapıyor o kadar. Erken yatmaya çalışıyorum bebis uyuyunca doğru yatak ne dizi izleyebiliyorum ne bisey uyumazsam sersem gibi oluyorum bide 6 yaşında kızım var istekleri bitmiyor. İyi olsunlar yeter diyorum artık kendimden geçtim