nurgulkpln Arkadaşlar ne kullandiysam kullanayım gitmedi bu pişik sudocrem hamazinc Bepanthol Krem ıslak mendil kullanmıyorum her defasında güzelce yıkıyorum bez markasında değiştirdim tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var lütfen
Minik_Hanim nurgulkpln dogal gul suyu, fito krem ve sari hametan bize care oldu. Ozellikle gul suyu cok etkili. Azicik pembelesse sürüyorum hemen geçiyor..
GameOver nurgulkpln tam bilgim yok ama hepsini denemenize ragmen hala pişik oluyorsa alerjisi olma ihtimali var mı acaba burda okumustum bende sürekli pişik alerji belirtisi olabilir diye bilen anneler yazar
Kahveliseker nurgulkpln hametanin mavisini kullaniyoruz onu deneyin isterseniz. Azicik kizarinca sürüyorum geciyor☺️
nurgulkpln egeninanns Değiştiriyorum altını açık bırakıp havalandırma yapıyorum ne yaparsam yapayım olmadı ağlıyor Molfix Prima herşey kullandım
Minik_Hanim nurgulkpln bu arada pişik olduğundan emin olun bazi bezler bazı bebeklere mantar da yapabiliyor 😕
1Melodi Altını temizledikten sonra iyice kurutun ve bi miktar hakiki zeytin yağı sürün ben hiç pişik kremi kullanmadım ve kızım hiç pişik olmadi
Minik_Hanim nurgulkpln evet evet 2si de eczanede mevcut. Hametan cok etkilidir. Fito krem de her derde deva. Rahmetli ananecim yatak yarasi olmustu ona bile care oldu. 2 krem de doktor tavsiyesi👍
nurgulkpln Mutluanne evet yaptım kızarıklık şuan var ve ağlıyor doktora gittiğimde hamazinc diye bir krem verdi ama ise yaramadi
Minik_Hanim egeninanns nurgulkpln Travozol kortizonlu krem dr mantar demeden kullanmak pek iyi bi fikir olmayabilir 😕surerken de iz miktarda yok gibi surmek lazım.. Mantar diilse bosu bosuna kullanilmis olur..
nurgulkpln Minik_Hanim nöbetçi eczaneden alacağım doktora gittim belki mantar oldu diye ama pişik dedi verdiği krem bir işe yaramadı inş sizin dediğiniz yarar çok teşekkür ederim
Nazmye Ben hindistan cevizi yağı zeytin yağı kullandim bide molfix çok pisik yapiyor. Bir önerimde sabun ben bebegimin poposunu sabunla yikadim o şekilde de düzelme oldu. Bebek sabunlari kullandim.
neslihan-87 nurgulkpln bizimde popo kısmında oluyor sürekli sivilve gibi trosdy sürüyorum geçiyor onuda günde 2 defadan fazla kullanamıyorum sonra tekrar oluyor