yerlersenietipuf BalarisiYusra Temizlik malzemesi yönünden biraz fakirim 🤦 şimdi sabunla silicem en kısa zamanda da yıkamaya vericem 😭
BalarisiYusra yerlersenietipuf dert etme boşver dünya malını benim halıyı siliyom siliyom yine mahvoluyor valla kızçem sağolsun artık takmıyom yıkamya vercem😂 üzerine de bi halı örtüsü alcam
yerlersenietipuf birboncukannesiiii 2Minnosannesi MelekAnnesii neslihan-87 Minikellerim Parlaticim yok çünkü bulaşık Makinem yok 🤦 kızım uyusun sabunla silicem geçmezse de yikamaya vericem 😭
MelekAnnesii yerlersenietipuf yarin alıp silebilirsiniz hemen silmenize gerek yok benim kuruyunca da çıkan cok cay lekem var geçiyor yani sıkıntı etmeyin
yerlersenietipuf BalarisiYusra Öyle ama tek adam akıllı dizili salonum var dedik bugün değişiklik olsun salonda oturalım. O da başımıza iş geldi içim aciyo valla şu an
Ygzmomm yerlersenietipuf benim döküldü yıkamaya verdim o kadarda silmiştik izleri hala duruyo yani çıkmıyooor
merveeyy yerlersenietipuf cnm farmasinin çok amacli temizleyicisi vr al mutlaka goreceksin hic leke kalmicak bn kullanyorum cok memnunum
BalarisiYusra yerlersenietipuf bende alıcam ama o örtüler sıvı geçiriyormuş sordum sadece kirden tozdan uzak tutar işte
yerlersenietipuf BalarisiYusra Hee bı anlamı kalmadı o zaman onunda önemli olan usttekini geçirmemek galiba bununda çaresi yok
BalarisiYusra yerlersenietipuf evet pek anlamı yok aslında ama çok dökülürse geçer altına bi iki damla dökülse geçmez o bi iki damla bile çirkin duruyor halıda