yerlersenietipuf Benim sakar eşim sağolsun beyaz halimin kenar püskülüne çay döktü. Asperoksla sildim hemen ama sarılığı belli oluyo nasıl geçirebiliriz onu ff
MelekAnnesii yerlersenietipuf bulaşık makinesi parlatıcısı kesin çözüm ama mavi renk olmasın bimdekilerden falan olsun
yerlersenietipuf birboncukannesiiii 2Minnosannesi MelekAnnesii neslihan-87 Minikellerim Parlaticim yok çünkü bulaşık Makinem yok 🤦 kızım uyusun sabunla silicem geçmezse de yikamaya vericem 😭
[silindi] yerlersenietipuf hayır sakın sarartır iyice renk tonu farklılığı olur ahh benim çok güzel bir halım vardı yıkamaya verdim hamileydim taşınacağız diye açmadım 2 ay öyle kalmıştı taşındığım evde bi açtım beyaz olan yere lacivert olan kısımlar karışmış renkleri mahvoldu saltanat roma serisiydi pahalıydı bide tekrar aynısını almayı düşünüyorum 🤦🏼♀️
2Minnosannesi yerlersenietipuf Bulaşık makinesi parlatıcısı ama bim şok a101in olsun.Finish mavi o yüzden sakın dökmeyin mavi iz kalır 💥
birboncukannesiiii yerlersenietipuf bulaşık parlatıcısını dök ve sil. benim halımda beyaz. Eşim ⅔şişe parlatıcı alır koyar 😂
yerlersenietipuf birboncukannesiiii Ay çok sakarlar ya. Bı de içime doğdu sanki dedim halıya falan dökme sakin ama korktuğum başıma geldi 🤦
BalarisiYusra yerlersenietipuf benim beyaz halıma eşim 1 bardak çay dökmüştü bende yeni leke çıkarıcı almıştım eyeclean diye anında bembeyaz yaptı ama tabi önce çayı döktüğü için Önce peçete koyup suyunu çektirdim sonra kaşık yardımı işe içindeki çayın suyunu topladım Öyle lekeye sıkıp sildim bembeyaz olduydu
yerlersenietipuf BalarisiYusra Temizlik malzemesi yönünden biraz fakirim 🤦 şimdi sabunla silicem en kısa zamanda da yıkamaya vericem 😭
Semahmet18 yerlersenietipuf aynısı başıma geldi ne yaptıysam geçmedi kuruyunca sarısı belli oluyordu daha fazla bekletmeden yıkamaya verin benim ancak öyle geçti