mltmkrkl Kızlar elinde diyetisyen den alınma emzirme diyeti olan var mı bugun yürüyüşe başladım yemegi de azalttım aşırı fazla yiyordum sütü azaltmadan diyete girmek istiyorum bebegim 2 ay 10 günlük daha sadece sütle besleniyor
Gkcerhan mltmkrkl canım herkesin kilosu metabolizma hızı farklı, birinin sütünü etkilemeyen diyet sizinkini etkileyebilir. Hemde daha bebeginiz çok küçük bence diyet için biraz bekleyin ya da bir diyetisyenden destek alın.
-Alp- mltmkrkl paketli gıdaları, şekeri ve ekmeği kesin yeterli ben öyle yapıyorum. Doğumdan beri 13 kilo verdim bu sayede hala da devam ediyorum. Bide tek sporum bebek sallamak 😂
Wanderlust mltmkrkl herkesin almasi gereken kalori miktari farklilik gosterir diyetler size ozel olmali o yuzden emzirirken hele kimsenin listesini uygulamamanizi oneririm. Ayrica yemegi kesmeniz dogru olmayabilir sadece sik ve duzenli beslenip saglikli urunler tukettiginizde hic ac kalmadan kilo vermis olursunuz zaten yemegi kesmeniz sizin enerjinizi veya sutunuzu de azaltabilir kendi basiniza denememeniz en sagliklisi😊
ilahiyatci_Mom mltmkrkl benm var ama arkadaşlar da yazmıs diyetisyenim bana özel hazırladı vücut kiyle endeksime , günlük rutin saatlerime , beslenme alıskanlıgıma uygun sekilde henüz başlayamadm bikaç gün oldu listeyi alalı covit oldum
mltmkrkl Gkcerhan canım dogum yaptıgım hastahane de üzrersiz diyetisyen hakkım var ama gidemedim malum kapanmadır pandemi dir
Serrax Ben de bekleyeyim burda,1 ay 24 günlük bebeğim var ve emzirdiğim için aşırı acıkıyorum tatlı yiyorum,sütüm azalsın istemiyorum ama kilo da vermek istiyorum.
Gkcerhan Serrax hiç acele etmeyin ❤️ Bende cok kafama takıyordum veremeyecekmişim gibi hissediyordum az yiyince sütüm azalıyordu. O yüzden yapmadım diyet şimdi bebegm dört bucuk aylık diyet yapıyorum sütümde azalmıyor hemde hızlı gidiyor kilolar emzırdıgım için
mltmkrkl -Alp- canım ben doguma 82 çıkınca 74 düm şuan 70 im 2 ayda sadece 4 kilo gidebilmiş ama ramazan girdi iyice abarttım akşamları yemeyi paketli gıdalar tatlı ya emzirirken kanım çekiliyor resmen
Gkcerhan mltmkrkl online diyet yaptırmıyorlar mı canım çok iyi olur aslında senin kilona göre metabolizmana göre diyet verirler, hemde sana uygun bir diyetle sütünün kalitesi de artar.
Gkcerhan mltmkrkl evet bende de çok oluyordu emzırdıkce canım tatlı ıstıyordu geceleri kalkıp kalkıp yiyordum. 98 bucukla doguma gıttım 93.5 düştüm fazla gitmedi. Sonra yiyerek 1 kg daha aldım. Bir aydır diyet yapıyorum sütüm düzene girdi, tatlı krizlerim olmuyor şu an 86 kgyum hamilelik öncesine son 6 kg kaldı
-Alp- mltmkrkl canım çok tatlı istediğinde reçel ya da pekmez kaşıkladım canım bunu deneyebilirsin hem süt artırıcı sağlıklı oluyor
Babybloom mltmkrkl yani ben liste paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Diyetisyenin para kazandığı işi bu. Listeleri böyle paylaşmak sizce de onların hakkına girmek demek değil mi? Kaldı ki her diyet listeleri kişiye özgüdür, birisine uygun olan size uygun olmayabilir sağlığınıza ters etki edebilir.
mltmkrkl Babybloom internette de var zaten bi sürü haklık bi durum oldugunu düşünmüyorum sadece denemiş ve sütü azalmamış annelerden fikir almak istedim hakka baglamasak iyi