Annekus saripapatya_ benim 0 negatif oglumun babasıyla aynı a pozitif benim annemin a pozitif abim ve benim babamla aynı 0 negatif anneyle aynı olucak diye Bi kural olsa kan uyusmazlıgı ignesi olmazdı nasıl olsa aynı olucak diye neye göre söylüyorlar bunu
Zeyzey2019_ -Alp- ama sanırım babanne ile alakası yok. Bir hesaplama programı var kan gruplarınızı yazıyorsunuz ve size ihtimalleri veriyor. Anne baba A pozitif olduğu durumlarda çocuk 0 olabiliyor. Sizden gelen bir ihtimal yani bu.
Mommy_ aybukemom İki pozitifin negatif çocuğu olabilir, imkansız değil.Anne babada negatif gen cekiniktir ama bebekte birleşirse bebek negatif kan grubundan olur 😉
elifineylulu aybukemom eminim canım kaç kez kan alındı ve gruba bakıldı ben pozitifim eşim pozitif kızım negatif
ikiKudurukAnnesi saripapatya_ öyle bir şey yok çocuklar genelde babasının kan grubunu taşırlar ✌ hani derler ya benim canımdan onun kanından diye
aybukemom elifineylulu netten baktımda pozitiflerin negatif çocuğu olabiliyormuş ama negatiflerin pozitif çocuğu olamıyromuş.bende bunu siz yazınca öğrendim benim annem babamda pozitifmiş ben negatifim 😅
Meleka saripapatya_ benim grubum 0 pozitif eşimin ab pozitif kızım a pozitif oldu bilimsel olarak bu durumda babadan oldu kan grubu uyuşmazlığı oluyormus böyle durumda pozitif olsa bile sarılık oldu bir hafta yoğun bakımda yattı
HeartShapedGlasses Doğduktan bir gün sonra bakılmıştı sadece pozitif olduğunu öğrendik grubu 1 yaşından sonra belli olur dediler siz nasıl ne zamam öğrendiniz? Ben 0- eşim A+