Narin9 Bi ben mi vermiyorum yaa. Hayır yani çok fazla yemek yediğimi düşünmüyorum ama yok veremiyorum
Baby_Lena Narin9 yanı ben hıcbısey yapmadam verdım 21 kılo smdıde almaya calısıyorm 😬 emzırırken mı verdım yoksa bünyemden kaynaklımı bılemedım😊
ilkgozagrimm Narin9 tam tersi alanlardandım diyet ve leslie ile 8 kg verdim hala da vermem gerekn 7 kg var
Narin9 Baby_Lena yapındandır canım kilo vermeye müsait bir yapın var demek ki ben sadece 10 kilo aldım hamileliğim de 5kilo gitti 3 kilosunu geri aldım 🤦♀️😄
Baby_Lena Sedanur29 hamıle kalmadan 53 kıloydum 20 kıko aldım sımdı 52 ama ben 55 te kalmak ıstıyordum yoksa cok asırı zayıf gorunuyorum oda hosuma gıtmıyor tabı
Ultraslan40 Narin9 kilo verdirir diyen kimse toplanıp dövelim yA. Bana da çok dediler kilo almazsın bile dediler ama aldım.😢
Bayanironi Narin9 beni de hep sabit tutuyor 3 gündür spor+tarçınlı kahve+rezene+diyet devam ediyorum bakalım daha da ilerlemeden kilomu durdurmak zorundayım artıkk he bide lesliede yapıyorum 15 20 dakika
Narin9 E_saryaninannesi aynı bende öyleyim. Bide diyet listesinde 3 öğün ana 3 öğün ara yemek yiyorlar nasıl zayıflıyor 🤔
Tatlisannedilekk Narin9 bana da emzirirken çok kolay kilo verirsin dediler ama bırak kilo vermeyi üstüne kilo aldım🤦🏻♀️ çok yemekte yemiyorum ama tatlı isteğim hiç dinmiyor🙄