Senayigitali Arkadaslar bana kullanıp memnun oldugunuz mama termosları soylermisiniz markası ne nereden aldınız. Kaç saat suyu sıcak tutuyor. E bebekte minnacık termos 50 lira
ikos58 Senayigitali e bebekten baby me aldım ılk aay cok guzeldı sonra bozuldu suan hıcbır ıse yaramıyor sakın alma
bsk89 Senayigitali bulunduğunuz şehir de tedi mağazası varsa ordan alın neredeyse 1 gün sıcak tutuyor
SevgiSungur Senayigitali baby plus vakumlu çift taraflı termos e bebekte kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum kaynatıp koyduğunuzda 24 saate yakın sıcak tutuyor mamayı zaten ılık yaptığımız için daha uzun süre kullanılıyor verdiğim paraya değdi
Geceumut Senayigitali kesinlikle e bebekten alma canım ben 2 tane aldım 1 kere kullanmada bozuldu hatalı ürün bariz iade veya değişim yapmıyolarmıs termoslarda incelemeye yolladım yaptılar tekrar bozuldu termoslar
NaimeYilmaz Alyask https://www.porland.com.tr/mutfak-hazirlik-termos Buysa alıcam hemen benımkıde hemen soguyor 5-6 saat en fazla
Alyask NaimeYilmaz evet canım termo sılver termos 280 cc . Detaylarını yazdım baktım ordan tam olarak bu rengı bıle aynı bordo. Herkese tavsıye ederım bugun kaynatıyorum yarın bu saaatlere kadar sıcak tutuyo
ikos58 NaimeYilmaz bu porland güzele benziyor ama cc si az geldi bana bir büyük boyu var sitede lacivert sanıyorum aynıdır yarın gidip bakayım ben de
Alyask NaimeYilmaz aynısıysa bılmıyorum canım akıtmıyo tabıkı de . Zaten su akıtılan yerı delık gıbı fılan degıl kaldırıp döküyosun
Alyask NaimeYilmaz bıraz önce attıgın sıtedekı termosları dıyosan onlar farklı benım kullandıgım bordo olan 280cc
Kubra37 Kızlar ben a101 marketten 450ml çelik termos aldim dışı yeşil üstünde my bottle yaziyor mama termosu diye geçmiyor ama ben buzdolabından soğuk su koymuştum 4 saate kadar buz gibi tutuyor zaten küçük olduğu için hemen bitti belki daha uzun süre de ısısı koruyabilir aynı şekilde sıcakta tutar büyük ihtimal 9agustosta gelmişti bir sorun isterseniz bulunduğunuz yerlere belki işinizi görür o kadar çok para vermeyin en kotu kendiniz kullanırsınız 🤗
NaimeYilmaz Alyask tmm cok saol alıyorum bende memnun kalırm ıns dısarda zor oluyor sogudu dıye mılletten sıcak su ıstıorm mecburen
Alyask NaimeYilmaz rıca ederım ınsallah memnun kalırsın ben hıc bı sıkıntı yasamadım dışarda 2 aydır kullanıyorum 👍
Merveedd NaimeYilmaz ya ben milyoncudan aldım 39tlye termos valla 1 gün sıcak kalıo yani sabah çıktığını düşün akşam yatana kadar sıcak su