Sermin03 10 aylık bebeğim midesini üşüttü sanırım üşütme belirtileri hep acaba ne iyi gelebilir biliyor musunuz hastaneye gitmek istemiyorum bulunduğum yerde virüs oranı çok yüksek
F-Betul Sermin03 Bebeğim iki üç gün ara ara kusmuştu ama keyfi yerindeydi 2. 3. Gün azalarak bitti şükür ama doktora götürmüştük doktor sorun yok demişti.
Oge Sermin03 haşlanmış patates yedirin yağsız. Ve bir havluyu ütüyle ısıtıp zıbının üstünden sırtına koyun. Yelek giydirin ben hep böyle yapardım. Bol su verin
Nurdem0433 Sermin03 sıcak tut midesini havlu atlet ısıt koy karnına bebekler için viks var onu sürüp yapsan daha iyi olur sarı leblebiyi ezip yedir çok ezip toz olmamasına dikkat et kusma ve ishale iyi gelir
F-Betul Sermin03 Yani geçiyordur belki gitme şansınız varsa korunaklı şekilde gidin yoksa biraz daha gözlemleyin bakalım.
F-Betul Sermin03 Bir de suyunu eksik etmeyin kusmada vücut susuz kalabiliyor ama kusar kusmaz içirmeyin kusmanın üzerinden biraz zaman geçsin öyle içirin. Kusmanın arkasından içilen su sa vücuda zarar verir.
Sermin03 Çok şükür nane kaynatıp içirdiğimden beri kusmadı yağsız tarhana içirdim birazcık da çay kaşığının yarısı ile calpol verdim kaynamış su içiriyorum şimdilik iyiyiz çok şükür