sedadmr merhaba , 7 yıllık özlem sonunda tüp bebekle hamile kaldım ayrıca on yıldır endometriozis (çikolata kisti ) hastasıyım. Neyse 3 ay önce özel bir hastanede sezeryan doğum yaptım. spinal anestezi zaten benim için travmatik bi durumdu panik atak mıydı acı mı çektim bilemiyorum bebeğimi gösterdiler bakamadım bile .Doğumdan sonra çok kanamam oldu geldi ebeler 20 kere karnıma bastirdilar kanlar boşalıyordu yalvardım yapmayın artık diye eşim bile aglıyordu. 1 hafta sonra kontrole gittim agrımı da söyledim normal oldugunu ultrasonda bi sorun gozukmedigini soylediler. bende zaten tecrubesizlik zaten bebegim kolikti gece gunduzum yoktu agrilar normal heralde dedim daha da gitmedim 85 gün kanama ufak ufak da olsa devam etti snra bigün cok kötü oldum en yakın acile gittim orada bana rahmin tıkanmış kanamayi atamiyosun acalim dediler ufak bir islem yaptilar bayiltmadan rahime igneler falan yaptilar 3 gün gecmisti hala ne kanamayi atiyodum ne de agri kesiliyordu dogum yaptigim yere gittim kanama etleşmiş kürtaj yapıcaz dediler zehirlenirsin dedi eve geldim süt falan sağdım bebegimi öpüp koklayıp gittim 8de yattigim kurtajdan 12.30da uyandim bir baktim sezeryan dikisimden bir guzel ameliyat yapilmis . kurtajda rahmi delmişler ameliyata donmusler ameliyatta da bagirsagin dış katmanına hasar vermişler bagirsaga da dikiş atmışlar ve parçayı alamamışlar . patolojiden sonuç geliyor plesanta parçasıymiş 1hafta hastanede yattım sdece sıvı yedim 8 kilo verdim çocugumdan bi haberdim nerdeyse ölüyordum. bana doktorun dedigi şu parcanin birazni alabildik bununla yasayabilirsin zaten artik karından ameliyat cok riskli (öneceden 2 laporoskopim var) her hafta kanda enfeksiyona baktircaksin kontrol edicez dedi şok oldum . ağrılarim şiddetle devam ediyor çok iyi bi yerdr uzmana göründüm histereskopiyle parcayi alabilecegini cok basit oldugunu soyledi. Şimdi bu doktorun plesanta parcasini birakmis olmasi ,kontrolde fark etmemis olmasi kurtaj deyip esimden acil imza alip ameliyata dönmesi ve ameliyatinda boşuma olmuş olmasi hepsi onun suç değil mi ben dava etmeli miyim
Esracim sedadmr canım gözlerim doldu resmen bu nasıl bir iştir 🙁 kesinlikle dava acmalisin. Ayrıca kürtaj alt kısımdan olur zorda kalınsa bile tamamen bayiltilip yine alttan yaparlar. Sana neler etmişler.
Merrcimek sedadmr of of neler yaşamışsın canım benim tabi ki dava et. Tamamiyle onların suçu geçmiş olsun
Sare35 sedadmr kıyamam bebeğim benim sana ya çok büyük imtihan nasılsın şimdi iyi misin nasıl hissediyorsun kendini 😔
sedadmr Esracim evet tabii alt kısımdan olur rahim delinmiş kazırken normal açık ameliyata dönmek zorunda kaldım dedi sonrada bağirsagı delmiş ameliyatta genel cerrah falan doktorlar ameliyathaneye koşturunca eşim falan 4.5 saat korkudan mahvolmuş
Nilly Kesinlikle dava açmalısın. O ne ya öyle ne salak bi doktormuş. Çok çok geçmiş olsun. İfşa et bari burada da yaz başkaları da mağdur olmasın en azından
sedadmr Nilly Saolun vallahi yaşama sevinci bırakmadılar hala bebeģime bakamiyorum annem yardimci oluyor doktorun güler yüzüne aldandık çok ilgileniyor hala benimle sanırım korkudan :/
sedadmr Merrcimek inşallah su gibi üste çıkmazlar hala da pişkinler bana yaşattıklari yanlarına kalmasın istiyorum
Merrcimek sedadmr Bunların sürekli huyu buysa güvendikleri bişeyler olabilir ama sen taviz verme benim bebeğim de tüp bebek 6 yılın sonunda oldu. Epidural sezaryen oldum ama hiç böyle bişey olmadı. Yazık onların hekimliğine kim bunlar
sedadmr Merrcimek evet bende kendime kızıyordum ne kadar canım tatlı bak millet geziyor tozuyor ameliyatta bile bişey hissetmemişler diye , bunalıma bile girdim !
sedadmr Sare35 plesanta parcasi rahmimde oldugu icin acıyor canım hala kanama devam bagırsaklarda ağriyor 7. günüm bugün ameliyattan sonra düzelme beklemiyorum zaten kendimde tedavi olmadan
Sare35 sedadmr Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ya şafi oku fatiha oku şifa sağlıyor inşallah iyi doktorlar çıksın karşına
ATC sedadmr Allah yardımcın olsun canım benim neler yaşamışsın hemen dava et güzelce tazminat davası aç kazanırsın
elifzeze sedadmr merhaba çok büyük badireler atlatmışsınız, çok üzüldüm gerçekten insan hayatı bu kadar hafife alınmamalı o kadar şeyler yaşamışsınız hiç düşünmeden adliyeye başvurmalısınız.
Mervea sedadmr okurken bile kötü oldum açın davanızı allah belalarını versin hata üstüne hata tez zamanda ağrışarınızdan kurtulursunuz🙏🙏
Rbahadir sedadmr daha önce hastaneyle ilgili sorun yaşayanlar burada idim paylaştı bence bşze hastane ismini söylemelisin