ikiKudurukAnnesi Kızım gece aglayarak uyanıyor ve susmuyor mesela şu an oturduk oyun oynuyoruz aynısınız 2 gün önce de yaptı bunun sebebi nedir acaba anneler bilgisi olan var mı ? Aglamaktan yüzü kızarıyor artık ne yapacagımı bilmiyorum 🤷
Hhilaly ikiKudurukAnnesi benim kızımda 3 gün peş peşe gece ağlayarak uyandı ilk uyandığında 1 saat asla sakinleştiremedik. Araştırdığımda gece terörü diyor ve benin kızım 2 yaşında şuan bi kaç gündür uyanmıyor şükür
Elv_18 ikiKudurukAnnesi benim kizim şuan yeni 9. Aya girdi ve 8.ayinda uykuya daldiktan yaklaşık yarım saat sonra ağlayarak uyanıyordu .bı 5 dakka sakinleştiremiyorduk . Nedenini bende anlamadım . diş çıkarma döneminde belki sancı vuruyodur diye düşündük. Zaten bu ayda bı atak dönemi de varmış .ondan da olabilir . Hala devam ediyor bu ağlamalar ama atak dönemi bittiğinden beri eski şiddetinde değil.bir aksilik olmazsa yarın kontrolde sorucam neden böyle diye
Esrans ikiKudurukAnnesi Benim bebeğim de öyleydi doktora götürdüm orta kulak iltihabı dedi çok şaşırdım ağlıyordu durduk yerde uyumuyordu , iştahı yoktu diş çıkarma süreci dedim ama yine de gittik doktora iyi ki de gittik İnş öyle bir durum yoktur ama huzursuz ise bir götürmekte fayda var
ikiKudurukAnnesi Elv_18 2 dişimiz çıktı onlar çıkarken hiç böyle bir sorun yaşamamıştık anlayamıyorum öylr bir aglıyor kı sanki dövmüşsün çocugı yanı
Elv_18 ikiKudurukAnnesi evet aynı şeyleri yaşadım .alttan iki diş çıktı hiç bir huysuzlugu yoktu .ama 8.aya bir girdik .gece her uykuya yattığında ağlayarak uyanıyordu. Her dişin sancısı bir olmaz diye düşünüyorum bazı dişler biraz zorluyor .dış değilse bile atak dönemi ile alakalı bence . Çünkü hafifledi bizde ağlamalar .yarın bi cevap alırım umarım doktordan
Esrans Elv_18 yok bazen yemek yerken dokunurdu ondan anlamadım bende baktım çok ağlıyor bir de gün içerisinde huzursuz diş sandım ben de
Elv_18 ikiKudurukAnnesi canım doktor kulaklarına ve boğazına baktı.birsey çıkmadı çok şükür.dislerinden ağrı vuruyo olabilir dedi genel durumunda bir sorun olmadığı için .o yüzden uyaniyodur ağlayarak dedi. Biraz hafifledi zaten ağlamaları da .ben hala atak haftası ile alakalı diye düşünüyorum