Prensesannesi38 Başlıkta sorum aslında evet bebeğim 10.5 aylık 1 tane dişi çıktı devamı yok gelişimide iyi dişlerin gelesi yok bilgisi olan var mı ???
turansmom Prensesannesi38 Sabahtan beri piskolojim bozuldu, herkesin bebesi beş aylıkken çıkmış yaaav😂😂😂
Sule_eylul2906 Prensesannesi38 benim kızımda 10 buçuk aylık 2 tane altta var şu an sadece komşumun oğluyla aynı ay onda 8 tane 😀Bebekten bebeğe değişir ya takılmayalım bence canım Allah sağlık versin🤲🏻☺️☺️
Prensesannesi21 Prensesannesi38 Benim kizim 7 aylik hâlâ yok ortada birsey bu gidişle oda 10 aylik belki de 1 yaşında 😅😅
Prensesannesi38 Juliet1 ay gerçekten çıksa bir türlü çıkmasa bir türlü işte analık düşünmeden yapmıyoruz 🤷♀️
25moonlight2021 Prensesannesi38 bence takılmayın zamanı var onun da. İkizimin dişleri 6.ayında,benim dişlerim ise 1 yaşımda çıkmış mesela 😀
adasaripapatya Prensesannesi38 kızım ilk dişini 11. ayında çıkardı bebekten bebeğe farklılık gösterebiliyor
Annesininkuzucugu Prensesannesi38 benimki 9 buçuk aylık, alt ikisindek şişme var ama patlama yok ,hergun kontrol ediyoruz diş cıktı mi diye ama nerdee😆
adasaripapatya Prensesannesi38 şuan 16 aylık altıncı dişi yeni yeni çıktı yani başka bebeklerin nasıl bilmediğimden kıyaslama yapamıyorum 😂