Alpbebek2 Hanımlar artık bebek arabasına çok ihtiyaç duyuyorum ama bı turlu karar veremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz travel sistem pusetli bebek arabaları var kullanışlı mi acaba
Kk41 Alpbebek2 Kraft most kullanıyorum memnunum travel sistem puset çok isime yaradı evde de hep onu kulllandım arabaya takılıyor olması da bizim için iyi oldu
Giizz Alpbebek2 hiç kullanışlı değil tavsiye etmem hantal ve çok yer kaplıyor. Kraft almıştık bizde sattık şimdi baston olanlardan aldık. Bide büyüdü artık diye
Alpbebek2 Kk41 canım puset ayrı aldım ben pek kullanmiyorum evde onun yerine altına battaniye seriyorum öyle daha rahat ediyor bebişim 3 aylık bu arada
Alpbebek2 Giizz canım ilk bebeğim güzel birşey olsun diğer çocuklarına da kullanırım diye düşünüyorum Allah nasip ederse
mombeto Alpbebek2 travel sistem ilk 6 ay için iyi bence biz travel sistem kullandık benm tek başıma kullanmam çok zor oldu. Şimdi daha hafif ince bi bebek arabası arayışındayım. Yani bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ince hafif olmasına dikkat edin derim
Alpbebek2 mombeto 3 aylık canım bilmiyorum görüntüsü çok güzel ondan hemen aklıma o geldi deneyimli annelerin önerilerini merak ettim bende
elmaliturtam Alpbebek2 tek bildiğim travel sistem en büyük pişmanlık hantal hiç bir yere sığdırmıyorsun ağır sök çıkar habire uğraş sakın almayınca ne alırsanız alın ondan başka.
Alpbebek2 elmaliturtam çok güzel dueuyor pusetle yaa😁 biraz görüntüye önem veriyorum galiba ama önerin için teşekkür ederim canım 😘
Sevgilimmm Alpbebek2 bende travel bebek arabası var. Satıyorum hatta. Travel isterseniz. Ama kabin boy isterseniz Pierre Cardin yehoo kullaniyorum yeni aldım çok beğendim