surass Kızlar biz göbek bağını hala gömmedik siz nerelere gömdünüz? Yani aslında inanmıyorum pek nereye gömersen çocuk öyle olur muhabbetine ama sıradan bi bahçeye gömmeye de gitmiyo elim nedense 😂
antropologanne surass Peceteye koydum cekmeceye kaldirdim, 11 ay oldu sanirim bu gidisle orda kalacak😂
Esraabozdemir09 Evde saklıyorum . Dizimin dibinden ayrılmasın diye 😂 gömmedik bir yere valla inanmadığım için evde hatıra kutusunda duruyor
Serapltekin surass en iyisi cami hastene gibi yerler araştırmak lazım bizim mahallede eskiden pavyon varmış biz taşınmadan yıkılmış kuran kursu yapılmıştı oraya gömülen göbek bağlarını çok merak ediyorum 😅 ne oldular diye🤭
Saglikci Göbek bağı bana pis gibi geliyor. Yani sonuçta çürümüş bir deri parçası çok enfekte bence, evde saklayamam hayatta. Düşer düşmez çöpe atmıştım bu tarz şeylere inanmadım ve zamanım yoktu götürüp gömmeye 😬 Kızım çöpçü olursa haber ederim 🙈
Serapltekin Saglikci Benim kardesiminkinide çöpe atmışlar 15 yaşına kadar çöp gibi kokardı durmadan karıştırıp dururdu sonradan çok şükür değişti 🙏😅 kardeşim demeye korkardım.
Cihangiriinannesii Saglikci keşke biraz araştırsaydınız atmadan önce. İnsan vücuduna ait olan şeyleri atmak yerine ayak basılmayan bir toprağa gömmek daha iyidir dinen
Cancansmom surass Almanyada yaşıyorum,burda da çok iyi üniversiteler var,buraya gömerim. Hem harvarda gömersem uzak kalırız çocuğumla😅