Dlkgl Arkadaşlar merhaba, bebekleriniz kaçıncı aylarında tam ve desteksiz yürüdü? Benim kızım 14. Ayına girmek üzere ve halen desteksiz yürüyemiyor biz ellerinden tutup yürütüyoruz bu normal mi sizce ?
Sibelasfd Dlkgl 10 aylıkken desteksiz yürüdü kızım ama kıstas değil bu kimi erken yürür kimi geç takılmayın
Sincapbebek Bi doktordan duymuştum canım kendiniz tutup yürütmeyin diyordu ama üstte kalsın yine de benimki henüz 11 aylık
_mercanligunler Esmakyt ya benim kızım 19 aylık hala desteksiz yürümüyor 😢 neler yaptınız cesaretlenmesi için
Esmakyt _mercanligunler vallahi hic brsy yapmadik acikcasi ilkte korkuyordu yurumeye hic zorlamadim kendi yurudu bianda yurumicek diyordm kendi kendime sizinki hc ayakta durmuyormu yani yurumeyemi korkuyor acaba oglmda oyleydi
_mercanligunler Esmakyt tek elinden tutunca koltuk kenarlarında falan güzel yürüyor ama asla ellerini bırakıp yürümüyor :)doktor bı sorun yok korkuyor dedi ama hiç düşme vs de olmadı hani öyle olunca daha çok korkuyorlarmış ya , valla bende özeniyorum artık ya
Serap__ Dlkgl Benim kızım 17 aylık. 16 aylık olmasına 10 gün kala yürüdü. Koltuklara tutunarak adım atıp ayağa falan kalkıyordu. Koltuklara tırmanıp oturuyordu. Ama yürümeye 16 aylıkken başladı. Yürür yakında endişelenmeyin.
Dlkgl Serap__ kızıla aynı ay doğan tüm bebekler bir süredir zaten yürüyor olunca bende biraz endişelendim açıkcası ☺️
Sibelasfd Dlkgl teşekkürler hepimizinkini 🙏 birde kilolu bebekler geç yürüyor sanki çevremden gözlemlediğim
Kizimmmmm Dlkgl kızım 13 ay 6 günlük. Desteksiz yürümüyor. 4 5 adım atıp düşüyor. Hiç acele etmiyorum. Zamanı var elbet.
Dlkgl RaziyeNu 12 aylıkken benimkide öyleydi sırf heveslensin diye yürüteç aldım onda bile durmamıştı ama bu ay heveslenmeye başladı
Tuba Dlkgl her bebeğin kendine göre vakti vardır demekki daha vakti gelmemiş sizinkinin😊 benim oğlum 11 aylıkken yürümüştü fakat kuzenimin oğlu da 18 aylıkken yürüdü.