Karacocuk Linamkaya streste çok büyük etken. Sakin olmaya çalış. Birde sütüm yok deme. Psikolojik olarak da azalır
Gunayim Linamkaya bol bol sivi seyler tuket canim sicak cay ic cok yeme sut olsun diye bir bakarsin sismissin bol bol su ic insallah artacak ilk zamanlar oluyor ogle emzor suretli emdikcede sutun artacak
Bebegimmelegim Linamkaya 60cc harika bir rakam benim 30 bile çıkmıyor 😔🥺 emzirdikçe artar diyorlar deneyelim derim
Zeynep42 Bebegimmelegim bencede 60cc ıyı benım emzırdıkten sonrA 30 cıkıyor ıkısınden mama takvıyesı yapıyırum
Kader91 Linamkaya umarım işine yarar aktarlarda çörekotu yağı kapsülü var ben Doğum yapınca hemen aldırdım eşime, Baya da bi hurma yedim bide bunların yanında markette satılan helvalardan yersen bollaşır sütün Rabbimin izniyle
Elifceli Linamkaya canım sen onu 90cc olarak düşün belki daha fazlası pompa tam çekim yapamıyo ki hiç mamaya fln başlamadan emzirmeye devam et bebeğin büyüyüp emdikçe sütünde onun ihtiyacı oranında artacaktır inşallah☺️
Birbilen Linamkaya canım süt psikolojiyle alakali hep sütüm var bebeğimi doyuruyorum diye düşünhic biseye kafanı takma. Rezene çayı,çiğ fındık, incir,hurma,kuru kayısı, bol bol su iç Allah'ın izniyle artar 🙏
Neessee Linamkaya bna doktorum demişti sağdığın iki katıdır sütün moralini bozma. Yani 60 ml değil 120 ml sütün var. Pompa çekim gücüyle bebeğinki bir değilmiş. Bebeğin doyar merak etme
Ahsenn Linamkaya omcelikle stres yapma. 2 haftalikken gittigimde bebegim ac kalmis sutum yetmemis iri bebekti. Doktorum dediklerimi yap dedi bana. Hergun sicak dus, goguse hafif masaj, uykuyu es gecme (pek umkun degil) isirgan otu kapsulu kullandim. Birde 2 sb su 5 kuru incir 1 havuc kaynat ic dedi. 15 gun ic istedigin kadar ara ver devam et dedi. Cok sukur simdi 7 aya yaklastik ve sorun yasamadim sutumden yana. Ozellile havuclu incirli kuru ve dusu dene. Stres asla yapma. Bol bol sutun olur insallah
Acemianne88 Linamkaya sıkma canını 2 haftalık bebişe 60 cc yeter ki🤗 sen bol bol emzir emdikce gelir o anlık miltar öyle sürekli emzir hem cogalır hem doyar ilk 3 ay koala gibi yaşamanız lasım☺️
Filizdemir Linamkaya 2 haftalık bebeğin midesi için zaten 60 cc yeter de artar benimki 4 aylık o kadar çıkıyo sağınca yani sütünüz çok stres yapmanıza gerek yok ayrıca sağılan sütle bebeğin emdiği Bir değil ben bu halde anne sütüyle besliyorum kilosuda çok normal takıntı yapmanı gerektirecek bi konu yok yani azalsa bile tek düşüncen her annenin sütü kendi bebeğine yeter olsun doktorumun lafı...
Laayla Linamkaya 50 cc emmek ona yetiyormuş ilk 15 gün ikisini de boşaltana kadar emzir artar sütün zaman bol su iç yeşillik tüket ve o uyuduğunda uyu dinlen
Bebegimmelegim Zeynep42 doktora danışmadan kesinlikle yapma canım sırf anne sütü şansı varken mamayı sokma araya derim ben