Gizemm1 Kızlaar mama sandalyesi önerilerinize ihtiyacım var bebeğim 6 aylık ve nasıl bi mama sandalyesi Almam gerekiyor bilmiyorum 🤷🏻♀️
Ecrinbzkrt Gizemm1 valla A101 den aldım gayette iyi hıc sıkıntı yapasamadım kullanıyorum hıc gerek yok pahalı mama sandalyelerıne bence
Sfk55 Gizemm1 bende trendyoldan kiwii koala aldım arkadasımda gördüm yorumları da iyiydi daha yolda bakalım ama saglam bişeydi 😬
Kk41 Gizemm1 bilmiyorum çok çabuk sıkılıyor zaten ek gıdayı da pek istemiyor 😏 tadımlardayız daha zar zor gidiyor
Vanilya Gizemm1 Güvenlikli sağlam olmasına dikkat etmek gerekiyor bence o yüzden joie mimzy lx tavsiye ederim
Derya_nil Gizemm1 şok tan 50 liraya aldım gayet te memnunum e bebeekten de 20 liraya içine Minder aldım gayet sağlam ve kullanışlı.bi kaç ay kullanacak diye pahalı bişey almayı gereksiz buluyorum
arifekldrm Bnde bim den almıştım. Her yere götürüyorum ben kaynanamda falan kalmaya gittiğimde. Severek kullanıyoruZ
-Livasmom- Gizemm1 benimki daha küçük oturtmuyorum 2 ay sonra denicez ama ucuz olan modellerden aldım cevremde herkes onlardan kullandı daha pratik hafif temizlemesi kolay zaten kısa süre kullanacak fazla para vermeye gerek yok bence
Gizemm1 -Livasmom- evet düşününce mantıklı geliyor ama diğerleri de güzel görünüyor insan emin olamıyor