Elfydr MelisMom1105 bandaji hastanede çıkarıp dikislerin üzerine su geçirmez bandaj görevini gören sprey birsey sıktılar. Dus aldıkça eridi gitti.
Deletedmom0099 benim yapışkanlıydı hiç dikiş aldırmadım doğum yaptım ertesi gün taburcu olurken normal bandajı cıkarıp su geçirmez taktılar eve gelince duş aldım ertesi günde bandajı çıkardım
MelisMom1105 Deletedmom0099 bende 5 gün önce doğum yaptım ama bandaj hala duruyor korkuyorum çıkarmaya 😒
zeynepduha MelisMom1105 canım doktorum çıkardı benimkini hava alması lazım yoksa iyileşmesi zaman alır
Arasefeninannesi MelisMom1105 çıkartma ben çıkartmamıştım suyla temas ettirmedi doktorum 10 gün sonra kendi çıkarttı
2kezanneoldu MelisMom1105 hiç takmadım 2 kez sezeryan oldum 1.de estetik tıkış yapıldı.. 2.de yapıştırma yaptılar dikiş yoktu
Cansuk Lazer dikiş yaptılar almıyorlar zaten onu su geçirmez bant taktılar 2 gün sonra çıkardı doktor hiç acı olmadı çünkü uzun süre kesik olan bölge de his olmuyor 😇
MelisMom1105 zeynepduha benim 5. Günüm doktorum 10 gün sonra gel demişti ben o çıkartacak dikişlerimi alacak sanıyordum 🤭
Cansuk MelisMom1105 evet canım doktor çıkardı aynı zaman da ultrasonla tekrar kontrol ediyorlar rahim toplanıyor mu diye 1 ay sonra tekrar gidiyorsun yine bakıyorlar
Freeee__anqeL MelisMom1105 benim estetik dikisti canım kendi kendine. Düştü. Banti da duş aldıktan sonra çıkardım. Çıkarmadan önce saç kurutma makinesi ile bu üzerini kurutur gbi yaptım