SmyRa_ Gizemaltrn Bebeğim 57 günlük ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorm ama tek başına fayda etmediğini söyledi doktor vicol damlayla birlikte kullanıyorum etkiside oluyor baya kendi çıkarıyor gazını 🧚🏻♀️
SmyRa_ Gizemaltrn biogaia probiyotik içeren damla zaten düzenli saatinde kullanın 1 haftaya etkisini gösterecektir birde dolapta saklanması gereken damla dışarıda kalınca ishal yapıyor
yaseminoztrk Gizemaltrn biogai probiyotik olduğu için gaz damlası ile desteklerseniz ve düzenli aynı saatlerde kullanırsanız 10 gün sonra falan faydası görülüyor
fatimas27 Gizemaltrn canim ben kızım da da oglum da da kullandim yaninda başka birşey de kullanmadım.ama önemli olan hergun aynı saate vermek bi de hemen faydasini görmüyorsunuz 20 felan sürüyor ama sonra tamamen sorun bitiryir
Gizemaltrn SmyRa_ normalde bende nurse harveys kullanıyorum ama yeterli gelmiyor onun yanına alicam siz faydasını gördünüz mü
Gizemaltrn yaseminoztrk inşllah oğlum 55 gunluk artuk bende çok yoruldum bu gazdan inşllah bizede fayda eder
Gizemaltrn fatimas27 sız saat kaç gibi veriyordunuz 20 gun çok uzun bir süreymiş inşllah faydası olur bizede
Nefes1490 Gizemaltrn inan hiç biri iyi gelmyo ben nelr kullandm nelr yaptm yok hala cekiyorm gaz zamanı bitene kadar dayan
SmyRa_ Gizemaltrn ikisini birlikte kullanabilirsiniz biogaia öğlen 12 buçukta veriyorum vicolu akşam 7 buçukta çok etkisini gördüm şükür🙏🏻 Benim kızım kolikti
yaseminoztrk Gizemaltrn inşallah ama zaman olarakta az kalmış 8 haftadan sonra biraz biraz hafifliyor 😊 sağlıkla büyüsün ❤️
fatimas27 Gizemaltrn ilk zamanlar akşam verdim saat 7 de sonra sabahları ıkınmaya ağlamaya başladı saat 5 de veriyordum sabahın 5 ı canim ama çok şükür bittu
SmyRa_ Seda19 Benim doktorum söyledi zaten üzerinde de yazıyor -8 derecede dolapta muhafaza edilmesi gerektiği.
Seda19 Cnnsmy bizde bugün 3.ay kontrolüne gittik doktor biogaiayı ve gaz damlasını bırakın kullanmayın sadece Demir damlasını kullanın dedi , ama başka bir doktor da 6 aya hatta 1 yaşa kadar kullandırıyor nasıl oluyor bu iş anlamadım 😕