nazlizci Mircet ayağında iki çorap bir patikli don elleirnde eldiven var doktora gittik bayram girmeden midesine baktı darlık falan mı var diye yokmuş enfeksiyon olabilir dedi idrar be kültür aldı sonuç kaldı tatil girince
Gizem_Teo 25 günlük bebeğe nane falan verilmez karaciğerlerine çok sakıncalı. Doktorunuza danışmadan böyle cahilce kocakarı şeylerine inanıp yapmayın lütfen yazıktır daha 25 günlükmüş. Kalkın acile gidin daha mantıklı
Gizem_Teo Ayrıca elleri ve ayakları dolaşım olmadığı için bu dönemde soğuk oluyor internetten araştırıp bakabilirsiniz
Emir123ali nazlizci fışkırarak kusuyor ve sarı renkte kusması amacım korkutmak değil eli ayağı soğuk diyorsun daha çok küçük bebeğin inşallahh bişeyi yoktur allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahh ama ben olsam götürürdüm ve bebeğin çok küçük anne sütün veya mamadan başka birşey verme doktora danışmadan
Arafinannesi nazlizci canım bebeğin daha çok yeni sağlıcakla büyüt inşAllah sana bir arkadaş tavsiyesi annelik iç güdünü dinle her zaman uzun zamandır buradayım deneyimlerime göre her bebeğin gelişimi farklı oluyor senin bebeğinin sarı kusması belki sorun teşkil etmiyordur ama başkasınınkinin sarı kusmasında sorun olduğu olabiliyor..Bu tarz olaylarda her ihtimale karşı bir muayeneye götürmeni öneririm..
Arafinannesi Emir123ali evet cnm ben bu tarz olaylarda hiç yorum yapıp kimsenin hakkına girmek istemiyorum yada Bi öneri de bulunmaktan çekiniyorum her yöntem her bebeğe iyi gelecek diye bir kaide asla yok aksine çok sakıncalı..Geçen gün yeni doğum yapan arkadaşım bebeğim kusmuğunda kahverengi leke var dedi meme ucu kanamasından dolayı olduğuna çok eminim ama asla bunu ona söylemedim doktora götür hemen dedim doktorda aynısını demiş ya yanlış yönlendiriyorsak..
Emir123ali Arafinannesi aynen canım katılıyorum bebek bu bilemeyiz 4 çoçuk annesiyim ben bile ya bundandır diye bebeğimi doktora götürmemezlik yapamam
okuyananne222 nazlizci a aa tatlım öncelikle geçmiş olsun kusma olayı sarı ise Dr.a götürün derhal bir de her kusma sonrası muhakkak sıvı takviyesi yap sıvı kaybediyor bebeğin.
Arafinannesi Emir123ali ne kadar güzel heleki yeni doğan ben doktorumla büyüttüm diyebilirim çünkü bazı şeyler bazen göründüğü kadar masum olmayabiliyor hiç şansa bırakmam herkesede bunu tavsiye ederim çocuklarınızda ters giden birşey seziyorsanız götürün tamam biz anneyiz ama doktor değiliz birşeyler biliyorsakta sadece kendi çocuğumuzun bedenini tanıyoruz..Götürmelisin canım bebeğini..
okuyananne222 nazlizci tatlım el kadar yavru. Niye bekliyorsunuz özele gidemiyorsan devlete götür acilden
okuyananne222 Betl_yagz sıvı kaybettiği için kan dolaşımı yavaşlamıştır el ayak soğukluğu bu yüzdendir muhtemelen ancak yine söylüyorum Dr a götür bu saatte çıkar götürürdüm ben uyanıksa bebek
Emir123ali Arafinannesi çok bilinçli ve tatlı yorumlar yapıyorsun 👏allaha emanet ol allahım bebeğini sağlıkla sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallahh canım🌺🌸
Arafinannesi Emir123ali amin amin hepimize inşAllah Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşAllah çok teşekkür ederim bende hayran kaldım 4 çocuk tecrübesine rağmen hala bu kadarr bilinçli kalmana canım 🤌🏻🥰😘
green_love1 Bebeklerde vucüdun soğutucu görevini el ve ayaklar yapıyor o yüzden soğuk olması normal ve üşüdüğü anlamına gelmiyor, eldiven veya çorap giydirmek zorunda değilsin 🤗