Gunayim BiciNanaMusi sleepy kullaniyorum cok memnunum arada degistiridm pirima molfixs aldim asiri pisik oldu kanama derecesine geldi 2 gune yine sleepiye gecdim
Azyebvolverina BiciNanaMusi dogdugundan beri prima kullandim hediye geldi denedim 4 5 tane jullandim gayet guzel incecik boya yok paraben yok kotu kokutmuyor da sizdirma da yok gayet guzel
BiciNanaMusi Azyebvolverina teşekkürler 😇 bende kullandım ama hiç beğenmedim çok sert bi yapısı var şuan minies kullanıyorum ve oldukça memnunum çok beğendim
Yarenbaran BiciNanaMusi ben kullandim ayni benim oglum da da pisik yapti ama su an a101 bezinden kullaniyorum gercekten cok guzel tavsiye ediyorum
cayircimen BiciNanaMusi canım ben minies kullanıyorum çok memnunum bir ara slepy kullandım pişik yaptı hemen döndüm pişik geçti Migros’ta var tavsiye ederim
Cnnmetin BiciNanaMusi sudocrem kullan canım benim de 4 aylık bebeğim var doğduğundan beri kullanıyorum bi kere bile pişik olmadı
green BiciNanaMusi Biz de minies kullandık hem küçük geldi hem de naylonumsu gelmeye başladı ondan değiştirdim yoksa sevdiğim bir bezdi ama diğerlerine oranla yeterli değil 🤗
reinamm BiciNanaMusi içinde losyon ve alkol var. Doğal bi bez değil. Bende çok bez denedim. Minies iyi geldi. Migrosun bezi☺️