Nurumm12 herkesin durumu farklı olabilir 🤔 mesela biz koruyucu tedavi kullanmazsak bronşite çeviriyor zamanla önce ciğeri koruyoruz:Floxidite sprey ve çiğneme tableti zespira bizim sorun üst tarafta başlayıp alt tarafa doğru gittiği için (geniz akıntısı ,burun tıkanıklığı )bunlar için burun spreyi nazoster ,eğer çok kötüyse hala üst tarafta problem düzelmiyorsa deloday alerji şurubu veriyorum ama alerji şurubunu tamamen çocuğun durumuna göre veriyorum sürekli değil .siz önce bronşlara inmediğimden emin olun eğer bronşlara inmişse nebulazatörle hava vermeden düzelmez önce bronşit düzelir sonra bu durumu engellemek ve en aza indirmek için koruyucu tedavi gerekir ama bu durum herkes için geçerli değil ,bizim kız hem kreşe başladı daha zor geçiyor süreç hemde yaş olarak 4 yaşında bu 3.senemiz alerji konusunda özellikle mevsim geçişlerin de oluyor ve uzun sürüyor ve alerji doktoru düzneli takip yaptırıyoruz bu çocuk önemli bir doktorumuz var ve çocuğu tanıyor artık ,birde kreş hastalıkları ateşli hastalıklarda ayrıca dikkat ediyorum en tehlikelisi bu oluyır bizim için çabuk ilerliyor ,yani böyle yaşıyoruz birde zamanla çocuğun sıkıntısını anlayabiliyorsunuz tecrübe oluyır artık ama en başta çok zorlandım hep hasta zannediyordum ,çok karmaşık 🥴 burda çoğu anneye sorduk öğrendim araştırdım doktora danıştım çok uzun bir süreç ve daha da yolumuz var temennim yaşla azalma göstermesi en azından korrizondan kurtulması .alerji kalır baki ama ciğer bronş öksürük olayı çok yıpratıcı (he bunları kullanınca çok mükemmel olmuyor lar ama eski halinden yine bin şükür 🙏