iremyy Gzd35 Ailelerin sünnet olduğundan haberleri bile yok yaptırmadık zannediyorlar 😂 Yoksa düğün diye tuttururlar ama bizde sünnet düğününü saçma bulanlardanız.
nursocum Gzd35 ahhh ahhh bitse şöyle güzel bir kutlama yapılır ama pandemi bitişi bir kutlamayı hepimiz hakediyoruz 😂
Gzd35 nursocum ahhh ahhh keşke inşallah bitse bir benim oğlum 10 aylık karşımız park dışarıdan görüyor parkı anni ayy diyor çocuğum çizgi film zannediyor onları 😂
Babybloom Melankoli İzmire geldiğimde kırmızı üstü açık araba ve çalgıcılardan oluşan bir sünnet düğünü görmüştüm. Şok olmuştum, cennet mahallesi mi bura diye🤣
Portakal Gzd35 aşırı saçma geliyor bana ben olsam o bütçeyle oğluma altın alır koyarım kenara büyüyünce daha çok sevinir eminim
Ygmryldrm Portakal bzim taktigimiz altinlar ne olucak hem dugune gelmeyenlerde geliyo doğumda erkek diye sunnette takariz diyolar
durumleyla Gzd35 İki oğlumada yaptık sünnet düğününü ama olmasada olurdu.Zaten ben istememiştim sırf eşim istiyor diye oldu.
Gzd35 mombeto pipisine işlem uygulandı diye değil maksat eğlenmek anı kalsın isterim herkesin düşüncesi farklı tabi
mombeto Gzd35 şöyle düşündün mü hiç çocukların bilinçaltına işleniyor bebek diyip geçme oraya gelen daha büyük bir erkek çocuğunu düşün ilerde göstereceğin sünnet fotoraflarını düşün… kutlamaların hep bi amacı vardır önemli bir olaydan sonra kutşama yapılır. Sünnet sonra yapılan kutlama erkeklerin bilinçaltına şunu işler ‘Senin pipin önemli çümkü sen erkeksin pipin var ve biz seni ve pipini çok önemsiyoruz ama kızların yok onlar için kutlama yok çünkü erkekler daha önemlidir. ‘
GmzSnn Bülbülünden bi parça gitti diye düğün yapan tek ülke olabiliriz belkide 🤦🏻♀️ Şu erkek hayranı olan büyükler saolsun🤦🏻♀️ 2 oğlum war ikisinede kendi rızamla yapmayı uygun görmedm
Smrenes Gzd35 yapmam yaptırmak da istemem çok saçma bence.. Sünnet oldu 39 günlükken onda bile ne sünnet kıyafeti giydirdim ne de bir kutlama yaptım bu peygamber efendimizin bir sünneti zaten yaptık diye eğlence yaptırmanın anlamı yok..
nursocum Gzd35 ay kurban olurum Ya. Benim oğlumda elimden tutup kapıya götürüyor ben çıkarıyorum ama çok ağlıyor yoksa aşırı dikkat ediyorum napalım bununla yaşamayı öğrenmeliyiz ☺️
DD_ Melankoli geçtiğimiz yaz bizzat gördüm. Hem de kaç kere. Atla gezen, faytonla gezen, araba camına çıkan 🤦♀️ Gerçekten egeye özgü bi ritüel mi acaba bu şimdi farkettim? ☺️
Gzd35 DD_ evet bizim buralarda hala devam ediyor canım düğün kadar sünnet düğününde oluyor anlayacağın 🙂 ama çok eğlenceli oluyor
Eminos Gzd35 imkanim olsa cok isterim oğullarıma sunnet dugunu yapmak ama hem dugunler bile bi değişti herkes mecburen sadece nikah yapiyor ama amcasi evlenirken ogullarima sunnet elbisesi giydirip fotograf bari cekeyim istiyorum zaten o zaman yemek de yenir herhalde bekar 2 amcasi var konyada yasiyorum burda boyle olabiliyor
Shira2 Gzd35 selam, biz hic birsey yapmadik. gereksiz insanlari eylendirmek yerine biz evimizde biz bize bir grill yaptik..
Gzd35 nursocum yaa en çokta çocuklarımıza üzülüyorum biz büyüyüz anlıyoruz onlar anlayamıyor bile malasef kıyamam
DD_ Melankoli geçtiğimiz yaz bizzat gördüm. Hem de kaç kere. Atla gezen, faytonla gezen, araba camına çıkan 🤦♀️ Gerçekten egeye özgü bi ritüel mi acaba bu şimdi farkettim? ☺️
Melankoli DD_ arabayla gezdirildiğini görüyorum ben de ama atla gezildiğini 37 yasındayım en son çocukken görmüşümdür. Egenin köylerini falan bilmiyorum ama şehirde cidden hiç görmedim. Hatta en son ne zaman sünnet düğününe gittiğimi bile hatırlamıyorum çevremde uzun süredir hiç olmadı
WillyWonka Gzd35 sünnet için düğün yapmak çok ilkel geliyor bana.kızımız regl olunca da düğün yapalım ozaman aynı şey yani😀ama benim eşim kesinlikle olacak diyor mecbur yapıcaz yani
Gzd35 WillyWonka yaa Buda Ceyda Düvenci olayından kaldı herkeste bundan 1 sene önce de kim bunları düşünüyordu Allah’ın aşkına
Babybloom Gzd35 🙋🏻♀️ben 4 yıl önce oğlumu sünnet ettürdiğimde bizatihi bu cümleyi kurdum tüm arkadaşlarım da destekledi. Yani sandığınız kadar az değiliz. Ceyda düvenci yokken de vardık merak etmeyin
turansmom Gzd35 Bana çok sacma geliyor, küçücük bebegin aklına bile küçucük yasta organinın ne kadarda önemli oldugu sokuyorlar bence çok gereksiz. Bana milleti eğlendirmekten başka birşey olarak gelmiyor, yapan kendi bilir.