Milagrosoreiro Kızlar bebeğim 11 aylık olcak üstünü örtmüyorum ama ince çorap var hala ayağında.Siz bu havalarda çoraplı mı yatırıyorsunuz çorapsız mı?
Mom070 YavruKurdum Gece yatarken çocukların ayakları üşümez pek bizlerin de keza öyle, o yüzden için rahat etsin çorapsız yatırmaya başla bence. Sen çorapla yatabilir misin mesela ben hayatta yatamam çok rahatsız eder. ☺️
Saripapatyammm Milagrosoreiro Dogdugundan beri corapla yatirmadim. Kan dolasimini engelliyor. Sagliksiz bir durum. bugday aay1 YavruKurdum
Milagrosoreiro LokumAnnesii Benimki de gece 6-7 kere kalkar bugün bi deneyeyim hiç çorapsız yatırmadım belki daha rahat eder
YavruKurdum Mom070 Benim oğlum da bir antika ya 😂😂 çorapsiz yatınca ayakları birbirine değiyor ya uyanıyor hemen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
aay1 @Milagrosoreiro çoraplı yatıyor valla ayaklarını örtüsünden dışarı çıkarıyor buz gibi oluyor sonra içim rahat etmiyor İnce bilek çorapla yatırıyorum
Mom070 YavruKurdum Alışır zamanla emin ol çocuklar çıplak ayak daha mutlu ben oğlumdan biliyorum çıkarınca hemen yüzü gülüyor mesela. Sen bugün yatmadıysa giydirme alışır zaten uyanmaz.
bugday Milagrosoreiro çorapla yatıyor üstünü de örtüyorum daha üç aylık hava da sıcak ama yine de esiyor gece. Hasta ederim diye korkuyorum ama yine de ikilemde kalıyorum
Milagrosoreiro bugday Uy çok minikmiş ben de o aylarda hep çorapla yatırdım ama büyüdü artık alışsın çorapsız yatmaya