Sevdadeniz Esma_bahar Canım ben tam iki aya yakın adet olmadım ve âdet olacakmış gibi sancı çektim neyseki geçen gün kahverengi akıntı ardından da adetim geldi bende kan testi vermiştim bişey çıkmamıştı ☺️
Esma_bahar Sevdadeniz ilk defa mi böyle oldu sizinde. Karnim şişiyor vücudum yanıyor filan sanki olacakmışım gibi ama gelen yok
Esma_bahar Ebruli101 ya benim de tek artı yani bu sene orucumu tam tuttum bende kan testi verdim hamilelik yok ama neden. Bu şekilde oldu anlamadım adetim düzenlidir ilk defa bu kadar oldu
Esma_bahar Ne yapmamı önerirsiniz kızlar 28 günde filan adet olan biriyim bugün 46 gün oldu 29 yaşındayım menopoza mi girdim acaba
Seramsera Bendede vardı dün hızlı test yaptım pozitif çıktı resmen yıkıldım çünkü bebeğim daha 15 aylık alışmaya çalışıyorum ama düşündükçe ağlıyorum hızlı testin yanılma payı varmıdır belki bende sizin gibi adet gecikmesi yaşıyorum
Esma_bahar Ebruli101 bence yapar emzirme prolaktin hormanu ile alakalı o düşmediği için olmamış olabilirsiniz siz de ben neden olmadım
Balbademim3 Esma_bahar benm de aynı canm hâlâ olmadm test yaptım nolur nolmaz diye negatif çıktı. Benm de düzenlidir neden böyle oldu bilmem. Bebeğim küçük hiç hazır değilim zaten rabbim istediğimiz zaman nasip etsin 🤲🏻