gocebebirbayan Betul43_ elleme canım. Ebe bana akar iltihap gelir şişer kızarır ellemiceksin üstünü silmeyeceksin dedi. Ateşlenecek gibi olursa calpol ver dedi. O kadar. Hatta orası çökecek iz kalacak korkma aynı bizdeki gibi olacak dedi
AND-20 Betul43_ Betul43_ bizde yeni olduk ta kızarıklık bile olmadan geçtiydi ilk vurulduğunda da böyle kızarıklık oldu mu
gocebebirbayan Betul43_ korkma canım. Olacak iz kalacak korkma. Elleme sakın mikrop kapmasın. Sen koluna doğru akarsa kolunu sil aşı yerine dokunma. Kaç gün oldu aşı olalı
Ortmenanne16 Ortmenanne16 doktorumuz aşı olurken olur bu tarz belirtiler demişti iz kalacak orda kabuk tutacak dedi
gocebebirbayan Betul43_ desene bizim de o zaman olacak böyle. 3 ay 11 günlüğüz sadece kızarık aşı yeri. Bende akmasını bekliyorum biliyorum çünkü akacak ama ne zaman bakalım
Betul43_ Ortmenanne16 Bana da onları söyledi ama iltap gelecek dememişti kabuk bağlar korkmayın kabuğu çekmeyin o kendi başına düşer demişti
Betul43_ AND-20 Evet vurulduğunda beri nokta kadar su şimdi baya büyüdü şişti kabuk var ve altından irin akıyor
AND-20 Betul43_ bizde hiç öyle kızarıklık da olmadı valla ufak bi şişlik oluştu ilk vurulurken o da hemen geçti
gocebebirbayan Betul43_ ebeye ara sor istersen canım ya da çocuk doktoruna. Ben ebemize hep arar sorarım. Aklında kuşku kalmasın
Bebegimm1 Betul43_ gelmesi normal bu aşının tuttugu anlamina geliyor bu hafta benm bebegimden de geldi hic ellemedim ustune ince uzun kollu giydirdim iltihap aktigi icin eli falan deger oraya sonra agzina goturmesin diye ertesi gün kabuk tuttu dahada akmadı
Bebegimm1 gocebebirbayan bugun tam 5 aylık oldu persembe gunu banyosunu yaptirdik banyodan sonra akmaya basladi ertesi gün kabuk tuttu
Helenikom Betul43_ bizimkisinde de oldu 4 ay 9 günlük bebeğim bayramın ilk günü o iltihap patladı ve kanadı doktora foto atıp ne yapmam lazım dedim hiç ellemeyin o kendi kendine geçecek dedi. Bu aşının tuttuğunu gösteriyor dedi. Endişelenmeyin yani ☺️
gocebebirbayan Bebegimm1 bende diyorum benimkinde niye akma kabuklanma olmadı diye 🙈 1 ay oldu bizim de aşı olalı. Demek ki daha zamanı varmış