672020annesi_omerfethi Adaninannesi09 feradisin ıslak mendil suan bulamadığım için naturalive in gül sulu mndilini kullanıyorm
Aybuke Adaninannesi09 kızım 21 aylık uzun zamandır sleeppy organik kekikli kullaniyroum çok memnunum ama ilk doğdugunda sleppy yenidoğan kullanmıştım o da. Çok güzel
Ebru-Yusuf2020 Adaninannesi09 sleppy doğal organikten kullanıyorum çok güzel kokuyor bayılıyorum bebeğime iyi geldi
fitmommy Adaninannesi09 sleepy limon sirkeli kekik okaliptüslü organik pamuklu olanı kullanıyoruz çok memnunuz
miraninannesi18 Adaninannesi09 ilk dogdugu zaman 6 ay islak pamuk kullandm canm. Malum pandemide vardi hep evdeydik dolayisiyla disarida falan bisey kullanma geregi duymadim. Ama sirt cantama primanin %99 saf sulu islak mendilinden alip koymustum belki dr a falan gidilince lazm olur diye. 6.aydan sonda yavas yavas islak mendiler gectim unibaby kullaniyorum suan kizim 14 aylik
Edanurdg Adaninannesi09 prima fresh kullanıyorum molfix izotenik sulu, sleppy sensitive ve sirkeli, baby turco, prima pure, uni baby yenidoğan ve daha bir sürü denedim ama primadan başkası olmuyor
TansuCansu Uni baby kullanıyorum ben de , ilk 5 ay yenidoğan kullandım şimdi sensitive geçiş yaptık memnunum yani h problem yaşamadık
mucizelerin_annesi Adaninannesi09 valla baby turco kullaniyorum 10 aylık bir kere dahi pişik yaşamadım ve çok güzel kokuyo