Turkuazz Bayanlar alip killananlar vardir diye dusunuyorum Bim a101 şok da çok amacli 4rafli 8 rafli gibi dolaplar geliyor kiler dolabi diuebiliriz aslinda Mutfagima almak istiyorum alip kullanan varmı bu hafta geliyor magazalara bu urunler
Lyla07 Turkuazz ben almadım ama kayınvalidem de var memnun değil, çok küçük ve kalitesiz dedi. Gerçekten de dolap içi çok küçük kullanışlı değil.
Berenkooommm Turkuazz biz anneme aldık aşırı kullanışlı Pazartesi günüde bime geliyor onuda kendime alıcam
Dmt-01 Turkuazz 8 raflı olanlardan ben kendime almıştım ama trendyoldan aldım gayet memnunum bütün erzaklarımı içine koyuyorum derli toplu duruyo
Mom084 Turkuazz ben bimden almıştım memnunum ben erzak koymak için aldım öyle tabak çanak alacak gibi değil ama mantı.makarna pirinç öyle şeylerini koyuyorum benim esyam.cok L mutfak ama yinede dolap yetmiyoe 🤗
Smrenes A101den aldıklarımdan gayet memnunum 8 raflı ve 4 kapılı çekmeceli olan modelden almıştım çok amaçlı çok memnunum sadece evinizde şarjlı tornavida ve çivi vida gibi ekstra malzeme olması lazım.. Çünkü eksik çıkabiliyor ve şarjsız kesinlikle kurmak çok uzun sürüyor.. Oğlumun odasına 9 raflı oyuncak dolabı da aldım şu plastikli olanlar onlar da gayet iyi.. Ben memnunum..
tombikdonerkankasiiskender Ben a101 den dört kapaklı olandan almıştım ama ıslak bezle falan silince boyası kalkıyo boyut olarak bana yetiyo erzak koyuyorum, kaynanama da bimden aldık ama ondan memnun değiliz çekmecesi kapanmıyo kapakları katur kutur ses yapıyo
Turkuazz Berenkooommm merhaba canim aldim kurduk ancak tam sabit durmuyor devrilecek gibi ince oldugu icin siz nasil kullaniyorsunuz sabitlediniz mi duvara
Vanilya Turkuazz Şu renkli çekmeceleri olanlardansa hiç tavsiye etmem çektiğin aşağıya düşüyor hiç sağlam değil
Turkuazz Aldım kızlar bugün eve getirdik musaid bi zamamda kardesim ic mimar mobilya dekorasyon okudu iki dk da halleder yapacak insallah bimden 199 a aldim 8 bolmeli 2 kapakli burdan ekleyebiloraem resimde atarim biseler koyinca
Mom084 Turkuazz bende kullanıyorum ve memnunum erzak koymak için aldık bimden 8 raflı en alt katını çıkarttım ssdece sıvı yağ sığmadı diye 😎
Turkuazz Mom084 aldım canim bende kurdum guzel is gorur fakat cok hareketli yani devrilecek gibi ayaklarini sabotledik ama arkadan duvara monte etaek diyorum sizinki nasil kullaniyorsunuz
Turkuazz Benimde elimden her iş gelir ancak ufakga birimin bakmasi lazim onunla yapamam ailede de usta varken bana dusmez dedim😊 1 tane gelmiş 10 gibi acildi aldim hemen arabay yerleditrdiler elemanlar iki kisi sart tasimak icin onu soyleyim yakin zamanda atarim resim insallah