Deletedmom_56 Günaydın teyzeleriiiii , Biz 5te uyandık ve bir daha dalamadık… ne güzel değil miiii😂 sizler ne yapıyorsunuz 🥰🥰🥰
Ayseannesi Deletedmom_56 5.20 gibi gözler acıldı yatak başında ayakta duruyor ben uyanmaya çalışıyorum 😩
Egeninincisi @Deletedmom_56 Günaydın☺️Bizde uyandık sabah sporu yapıyo bizimki eller kollar durmuyor🥰
Atesbocegi Șoktayim ya hayatımda ilk defa 5te uyandık uyumuyor da geri napıcam bilmiyorum ayağımda sallıyorum. Eşim daha yeni yatmaya geldi düşünün 🤣
Mrveykt Deletedmom_56 5.10 gece ellerini yaliyordu arada miz miz laniyordu emzirdim, tabi sonra altını kirletti.. Altını temizleyinceeee gözler acildiiiii… 30 dk sürdü yine dalmasina.
-Alp- Mrveykt ya bizde de öyle oluyor canım tam uyumak üzereyken altına yapıp ağlıyor 🥲 sar baştan uykuyu 🥲
birfincantuzruhu Deletedmom_56 rekor kırdık 5.50 normalde 5 ten sonra uyku yoktu hala sallıyorum üstündeki battaniye yi tekmeliyor😂
Serpil51 birfincantuzruhu aynı 5:50 baş ağrısından ölüyorum normalde 9 da uyanırdı şu an geri uyuması gerekiyor Ama yok
Ayonuz Deletedmom_56 Biz de 6 da kalktık ayağımda sallıyorum biraz daha uyusun diye sünnet oldu ondan biraz uyku düzeni bozuldu
Papatyass Deletedmom_56 günaydın bizde 6da kalktık. Şuan yerde çılgınlar gibi yuvarlanip oyun oynuyor bense koltukta gözümün biri açık biri kapalı ona bakıyorum 🤷🏼♀️😅
Darlinggirl Bizde hep 5-6 da uyaniyoruz 8-9 da uyanan bebek anneleri kacta yatiriyor bebekleri? Bizimki hep erken uyaniyor :(
Busramaden Darlinggirl aksam 9 da uyuyo gece 4 de emmek ıcın uyanıyo toplasan yarım saat durmuyo uyanık sonra tekrar uyuyo sabah 8 de kalkıyo 3 aylık henuz ıkı aydır bu sekılde
Busramaden Deletedmom_56 of benımkı emmek ıcın mızırdandı emdı gazını cıkartırken uyudu yaklasık yarım saat uyanık kaldı ama sorun şu ki ben uykuya dalamadım bı turlu 🤦♀️🤦♀️
Papatyass Busramaden korkutmak gibi olmasın da ah ah benimki de öyleydi 8-9 gibi kalkıyorum diye erken bile geliyordu şimdi o saati görsem şukredicem😂 şuan 7 aylık 5.5 aylıktan sonra bir şeyler oldu çocuğa gece kalkıp oyun oynuyoruz 🤦♀️
bilgemira Deletedmom_56 4 buçukta uyabdik hala ayaktayız ayagimda salliyorum tavan bana ben tavana bakiyorum 😭😭😭😭