Dmt-01 Yelda35 bi izleyelim bakalım yarın severiz dizi🤗bide yabancı diziler kısa oldugu için daha çok seviyoruz bizim diziler sinema filmlerinden daha uzun maşallah
RuzgarMommys Yelda35 Ayy valla cocuk uyuyunca eşimle tek aktivitemiz bi film izlemek onu da netflixten seçmek zulüm oldu 😁😁😁
cikolatali_waffle Yelda35 bizde eşimle izlemeyi düşünüyorduk güzel bir şeye benziyor demiştik o kadar mı kötü
BeH16 cikolatali_waffle o kadar kötü 😂 bi film nasıl bu kadar kötü olur diye izlemek isterseniz o da bir deneyim tabi 😃
BeH16 Yelda35 film bittiğinde daha yarısındayız bişey olacak diye bekledim. El kadar bebeği binbir çabayla uyutup zamanımı bu filme harcadım dün gece kendime çok öfkeliyim hayatımdan 1,5 saat çaldım 🤮
BeH16 Yelda35 izlemeye değecek bir film gerçekten değilmiş ama yorumlarda herkes çok beğenmiş ben kendimde sorun var herhalde dedim 😀 yalnız olmadığıma sevindim 😀 Platform bundan bin kat daha iyiydi
aybukemom Yelda35 bende gördüm de sadece kapak resmini görmem izlememem gerektiğini hissettirdi ve izlemedim😀