1404 -Alp- eskisi gibi pasif durmuyorum tabiki terbiyesizlik yapmadan dünyanın lafını saydım içimde ne var ne yoksa. Terbiyesiz bi kelime duysalar yine ben suçlu duruma gelirim. Evden gitmeye bile cesaretim olduğunu belli ettim herkes bi değişti boşanacağım diye. Oraya gittiğimde de ciddi bi şekilde sınırlı muhabbetle oturup kalkıyorum eskiden herşey çok farklıydı artık öyle değil kusura bakmasın kimse🤷🏼♀️ Yani benim evlilikte anladığım eşinin ailesine karşı sessiz duranı çok da güzel eziyorlar. Kıymet bilen yok varsa istisnadır🤦🏼♀️
-Alp- 1404 evet sessiz olana vur enseye al lokmayı gözüyle bakıyorlar maalesef. Keşke gelinler kıymet bilirken el üstünde tutulsa böyle şeyler hiç yaşanmasa..
Kahveliseker -Alp- sizinle ayni fikirdeyim lafa laf cevap verince isin icinden cikilmiyor. Mesafeli ve sabit durmak en iyisi. Bir de herkes kendi ailesiyle ilgili problemi kendi cozmeli. Erkekler gormezden gelip tarafli davraniyor sorun burda. Mesela esim bana gore ortada bir problem yok dedi. Bana gore problem ablasinin beni yok saymasiydi. Diyorum ya aile olduklarını anlamiyorlar aileleri hala anne babalari gibi goruyorlar halbuki yeni bir aileyi kendileri kuruyor. Anam babam kardesim bugun var yarin yok hanimimla beraber yaslanicaz kiymetini bileyim demiyorlar. Ama ne hikmetse yaslaninca esleri pek kiymetli oluyor boyle ediyle budu gibi ayrilmiyorlar😂
-Alp- Kahveliseker doğru söze ne denir.. Aileden hiç kimse vazgeçmez asla. Ama kendileri de artık bir aile babası olduklarının farkına varamıyorlar asla. Erkekler biraz geç büyüyor sanırım.
1404 -Alp- aynen kesinlikle zamanında kıymet bilinse de bu kadar sıkıntı yaşanmasa. Kim ister böyle huzursuzluk olsun🤦🏼♀️
Roseses btldkgl online de yeterli oldu bence zoomdan konuştuk, bağlantımızda kopma vs de olmadı, kesintisiz 1,5 saat konuştuk, bir sonraki seansımız yüz yüze olacak fark var mı açıkçası o zaman anlayabiliriz belki.
btldkgl Roseses fark görürseniz bilgilendirebilir misiniz beni de ona göre bir randevu almak isterim açıkçası online beni çok tatmin etmezmiş gibi hissediyorum.
Morusevenanne btldkgl iyü bi terapiste giderseniz olumlu sonuc alırsınız bence tabi eşinize de bağlı.
Nuraky btldkgl Kadıköy civarı fakat online görüştük eşim gitmeyi kabul etmedi online daha iyi eşler için bence
Kahveliseker -Alp- işte buyuyene kadar ben benlikten gittikten sonra kıymeti yok. En guzel zamanlar kavga dovusle geçiyor napalim. Allah herkese hayırlı bir omur gecirmeyi nasip etsin coluk combalak☺️
Kayracim btldkgl konuşmalarını ve videolarını takip ettiğim kadarıyla çok beğendiğim bir terapist var Ferhat Aslan.. çocuk eğitimi üzerine de çok güzel konuşmaları var.. bi tanıdığımız arayış içerisindeyken ona da tavsiye ettim YouTube da konuşmaları da var adamın izleyebilirsiniz kendisi adama hayran kalmış ve çok memnunlar gerek gördüğünde aile üyelerini felan çağırıp görüşüyor..