Bizde gittik henüz tek seans arife günü aldık online olarak, 2. Seansımız haftaya cts günü olacak. Hep tartışmamız olurdu ama danışmanlık alacak kadar ilerlememiştik, eşimle benim zorumla taşındık biz, 1,5 yıl oldu taşınalı, eşim ayın 10-15 günü şehir dışında ben hep tek kalıyordum şimdi aileme yakınım en azından kapımı açan bi ihtiyacımı soran oluyor babam kapıma ekmek bırakıyor sen çocukla çıkamazsın diye, eşim de hep bu taşınmayı başıma kaktı burada mutsuzmuş eve gelmek istemiyormuş, misal adama çöpü atar mısın desem of buraya taşındım ya benden daha ne istiyorsun benden daha bişey isteme moduna giriyordu bu her şeyde böyleydi, en son ciddi kavgalar ettik, eşimin istediği ile destek alalım dedik doktorumuz eşimin taşınmayı içselleştiremediğini bu yüzden kavga çıkardığını söyledi, ve eşime de böyle durumlarda evde olan kadına hak vermek gerekiyor dedi erkek bir şekilde sosyalleşiyor işe gidiyor, ama kadın tek kalıyor bu şekilde gurbetçi ailelerde kadınlarda çok ciddi psikolojik sıkıntılar olduğu görülüyor taşınmakla çok iyi yapmışsınız dedi, eşim ona zaman ayırmadığımı söylüyor hep kızımla ilgileniyormuşum, bende eşimin sürekli uyumasından falan şikayetçiydim, bakalım henüz bir seans geçti aramız şuan iyi kötü değil arife günü akşam konuştuk bayramı kötü geçirmeyelim dedik ama böyle 5 gün iyi 3 gün kötü oluruz biz o yüzden seanslarımıza devam edeceğiz, ilk seansımız ortaktı, 2. Seansımız ayrı ayrı olacak. 75 dk 350 TL verdik