Astalavistaaa _elmaliturtam Ah inşallah ya çıksa da rahatlasa yavrum aylardır eli ağzında kaşığı bile kemiriyor artık
_elmaliturtam Astalavistaaa ayy kıyamam yaa benim kizimda2bucuk aylıktan beri öyleydi😩inşallah rahatlasin yavrum
Esrans _elmaliturtam Maşallah biz bekliyoruz dokuz aylık olduk . Doktora gittim ve dişleri huzursuz ediyor dedim diş asla sorun yapmaz dedi bunlar doğal tırnak uzaması gibi dedi ve bir şey önermedi açıkçası
_elmaliturtam Esrans Allah Allah ama ateş yapan var.. benim kızım benden ayrılmıyor mesela nasıl huzursuz etmezmis ki
Ikizleriminannesi Esrans hadi oradan deseydiniz diş cikartirken benim cektigim uykusuz iki hafta ne oyleyse 20 lik diş cikarken biz neler cekiyoruz cocuklar napsin
Esrans Ikizleriminannesi Bir keresinde dedim ki doktor bey ilk defa dişleri çıkıyor bizim yirmilik bile ağrı yapıyor dedim bana iki hafta trip attı 😃😃😃
ElifMT _elmaliturtam bize de oğlum sürpriz yaptı bayramın 1.günü minicik beyaz bir diş ama daha yeni çıkıyor 5 ay 3 günlükken farkettim
ElifMT _elmaliturtam çok teşekkür ederim biraz huzursuz birde emziğe düştü sanırım damaklarını kaşıyor normalde uykuya geçemediği zamanlarda veriyordum sadece yada dışarda huzursuz olduğu zamanda
_elmaliturtam ElifMT benimkide memeden ayrılmak istemiyor birde sürekli bende öyle rahatlıyor sanırım