basaktpe12 Goktugmom_ ya eşim asker değil ama çok isterdim eşimin bi mesleği yok çalışmıyor hep evde sürekli ikametgahınız değişiyor mu diğer gittiğiniz yerler lojman mı yoksa evmi tutuyorsunuz
KahramanAnne Goktugmom_ Geçen sene 2 Haziran akşamı 9 10 gibi açıkşanmıştı.Hiç unutmam kalbim çıkacaktı doğudan doğuya gelmiştik. Bu sene batıya gideceğiz daha heyecanlıyım açıklansın artıkkkkk 😂
YagmurElamm Nil614kara sizde güzel yerdeymissiniz cok arayacağız bu tarafları. Birde benim ailem burda doğuya nasil alışıcaz bilmiyorum
Zalimsin Goktugmom_ evet asker eşleri sayfasında gördüm bir de herkes 21 diyo birinin eşi kesin bilgi almışmış da belli olmaz inşallah Bi an önce açıklanır hayırlısı olsun hakkınızda 😊😊
Nil614kara YagmurElamm Yerler belliymiş zaten yerler belli oldğu halde geç acıklanmasının sebebi pandemiymiş ne alakaysa
YagmurElamm Goktugmom_ ne kaldi yani surda birde tek tek açıklıyorlar ilk once iller sonra il içi açıklanacak
YagmurElamm Nil614kara hadi gecen sene ne olacağı belli degildi ama bu sene az cok biseyler oturdu aşılar yapıldı beklemek cok sacmaa