TospikOglusum Herkese musmutlu bayramlar dilerim🤗 Bebeklerinize nezman güneş kremi kullanmaya başladınız? Hangi markayı kullaniyosunuz? Bebeğim 10.5aylik.ve çok beyaz tenli yuzune kullanmak istyrm ama ne alacağıma karar veremedim🙄🤔
parlakli1990 TospikOglusum 1 yaştan sonra güneşe çıkar inen kullanmaya başladım avene kıds güneş kremi memnunuz
Cerenaslan TospikOglusum Bende henüz başlamadım 14 aylık kızım başlıcam bende. Burda görmüştüm. Trukid güneş kremi, sivri sinek kovucu. Baya öneriliyor. Bunu alıcam bende inşallah 😊
Esrans TospikOglusum Mustela temiz içeriği başka markalarda var ben de başlıcam aldım ama başlamadım henüz 😊
TospikOglusum 2020prenses mustelanin şampuanini falan kullaniyrz aslında onuda bı arastrym bakalım çok teşekkür ederim 🌺🤗
TospikOglusum Cerenaslan aaaa ben bu markayı instada influencerlarda çok görmüştüm ama nebileyim onlar reklam.yapiyo.diye hiç aklıma gelmemişti😁😁
TospikOglusum Esrans mustela yazan çok kişi var bizde şampuanini kullaniyrz memnunum olamdi bende bunu alayım bı bakiyom tam olarakta diğer markalara 👍🤗🌺
TospikOglusum kuzeyto memnun musunuz nekadarlik bebeğiniz sadece yüzüne mi.kullaniyosunuz?bu arada cevap için teşekkürler🌺🤗
TospikOglusum Pinar_kb ya duydum bu markayı özellikle.influencerlerdan ama onlar para kazanmak için tanıtım yapınca guvenmemistim ama arastricam
gozdesh TospikOglusum eczacının önerisiyle solante babies aldım. İlk kendi yüzümde denedim baya koyu kıvamı yedirmesi zor bembeyaz oldu yüzüm ama internet yorumlarında da içerik olarak en iyilerinden olduğunu öğrendim.
TospikOglusum Heeguu-2020 canm sen yazmıştın bana kaç faktör kullaniyosun güneş kremini ?ya cuma günü doktorumuz 50faktöt dedi bize marka oenmli değil ama baİ anneler 30faktor diyo 🤔🤔🤔
kuzeyto TospikOglusum benimki nerdeyse iki bucuk yasinda ama bebekler de kullanabiliyor, icerigi temiz iciniz rahat olsun☺️ Isterseniz bakin internetten sabununu da kullaniyorum memnunum