2Minnosannesi Bukrem62 Reçete bu büyük kızım 20 aylıktı kullandığımızda. Küçük kızım 6 aylıktı ona kükürtlü vazelin hazırlattik [url=https://www.hizliresim.com/aaagoll][img]https://i.hizliresim.com/aaagoll.jpg[/img][/url]
Bukrem62 2Minnosannesi bebeklerinizde tedavi sonrası egzama oldu mu acaba ilactan dolayı? Kabaca neler yaptınız anlatır mısınız ? Ev temizliği ve ilacin vücudunuzda kalış süresi hakkında
2Minnosannesi Krhn Evet geçti çok etkili ilk 3 sürüşte fark ediliyor ama kaşıntının tamamen bitmesi 1- 1 buçuk ayı buluyor. Eşim ve çocuklarımda çabuk bitti kaşınma benim 1 buçuk ayda anca geçti
2Minnosannesi Bukrem62 Esim ve cocuklarda olmadi bende biraz etki birakti ama geçti şimdi kendiliğinden. Öncelikle ılacı kullanmaya başlamadan önce evde ne varsa her şeyi poşetledik en az 1 hafta beklettik biz kış ayında olduğumuz için kuruması çok uzun sürecekti bu yüzden yıkamadım sonra pencere kapi kulplari hepsini sirkeli suyla sildim evi süpürdüm sirkeli suyla sildim yataklarimizi yastıklarımızı streç filmle sardım havasız kalacak sekilde. Halıları topladım yıkamaya gönderdim tedavi bitene kadar da sermedim. Akşam banyomuzu yaptık ılacı sürdük eski kıyafet giydik çünkü krem rengini veriyor ve çok kötü kokuyor. 3 gün üst üste her akşam aynı saatte krem sürdük 3 gün banyo yok 4. Gun banyo yaptik 1 hafta krem sürmedik 1 hafta sonra aynı işlemi tekrar ettik. Tedavi bittikten sonra koltuklarimizi buharlı temizlik yapan şirketlere yıkattik.
FHKK Mom078 Canım nane yağını oğlumada kullansam olur mu acaba 2 yaşında, sırtı ve omuzları kaşınıyor uyuz değil şükür ama takıntı haline getirdi kalıyor sürekli rahatsız oluyor.
bidibidibidi Neler denedim, ne losyonlar sürdüm, kükürtlü sabunlar, beyaz sirkeler, wilkinson pomadlar… Bebeğimin sırtı boynu hep uyuz … Eşimle bende de var. Şimdi kükürtlü vazelin hazırlayacağız inşallah o faide eder.
bidibidibidi Bu arada ben kükürtü internetten sipariş verdim. O geldiğinde ve karışımı ayarladığımda evi temizleyeceğim. Zaten halıları kaldırdım. Çarşafları ve örtüleri 1 aydır düzenli değiştiriyorum her gün. Koltukları çamaşır sularıyla sirkelerle siliyorum. Kıyafetleri düzenli yıkıyorum 60 derecede. Ve ütülüyorum. Şimdi yatağa ve koltuklara da ütü buharı basıcam
2Minnosannesi Krhn Reçeteli 80e yaptırdık reçetesiz 150 tl. Kükürtlü vazelin 30a yaptırdık. Nerde oturuyorsunuz
Nrnfth Krhn Öncelikle cok gecmis olsun 1 haftadir kizimda kücük sivilce hibi şeyler cikiyo kasiyinca kabarıyo acile götürduk ordaki doktor uyuza benzemiyo dedi emin olamadık bu bi haftada bizede bulasirmiydi suan bizde bisey yok cabukmu yayiliyo kizimin vücudundakiler artmıyo ama gecmiyoda sizde nasi basladi acaba
Krhn Nrnfth durduk yere ufaktı yıkadık büyümeye başladı kızardı iltihaplandı kaşınıyorda cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bakalım sizde haber alırsanız bilgilendirin
Mirayse Krhn benm başıma geldi doktor krem verdi onu hiç nokta kadar yer kalmayana dek sürdüm tavsiye edilen süre içersinde. Kükğrtlü sabunla banyo yaptım bizim burda kükürtlü su kaynağı var oraya gittim kaynaktan sıyu aldm aldm döktüm üstüme. Bir hafta kadar sonra yeni lezyonlar olusmadı ama kasontı bir ay devam etti döküntüyle onları dısarı atabilmem için. Ayrıca yüm carsafları pijaöaları yüksek drecede yıkadık.