Orkidem Bu ne arkadaş çocuğu sallarken bi giriyoruz bakalım ne var ne yok diye sesli letgo reklamı ile karşılaşıyorum sizin yüzünüzden çocuğum korktu siliyorum uygulamanızı
Eda-aks34 Orkidem aynen katılıyorum düzelmez ise sileceğim ve reklamı kapatmıyorum 15 saniye bekliyorum mecbur muyum canm izlemeye çok gereksiz
Dilekkkk Orkidem banada gına geldi reklamlardan ozellikle sesli olan gece bakiyorum emzirirken sıçradı kizim bu uygulama bunlarin yeri olmamali hadi yapinda yani bunu kullananalarin hepsi yeni anne bunu yaparken dusunemiyolar mi acaba
Milakizim Orkidem birazdan admin reklamdan para kazanıyor parada mı kazanmasıncılar a maruz kalabilirsin 😊
Ozgeb Al benden de o kadar. Tamam reklama karşı değilim ama en azından sessiz olsun bebeğim kaç sefer sıçradı
AygulSina Orkidem tel sessizdedir ama mediya kismi sessizde degilsir uygulamaya girirken o kismida kapat ki ses cikmasin
Fadimeaylinnnn Ben hemen ortam sesini kisiyorum uygulamaya girince sizde öyle yapın telegon da varsa tabi herkesin ki farklidir
Fadimeaylinnnn Deletedmom37 ses kısma tuşuna basınca ok işareti oluyor alta doğru ona basın ordanda ortam sesini kışın tabi tel Samsung sa yada normal müzik açın seşini komple kısın birdaha olmaz sanirim
Bereneymenannesi Orkidem aynı durum benim başıma da geldi ben yazacaktım siz çok yaşayın dan diye letgo reklamı o kadar yüksekti ki sesi bebeğim uyandı normalde telefonumun ses ayarları kapalıdır ilk defa böyle bi reklam da ses çıkıyor çok sinir bozucu 🤔
MomTubamom Orkidem evet bide kadın resimleri filan çıkıyo böyle giderse 3 güne silerim biri görse sapık der ya