Deletedmom5284 Eşim ütü yaparken bacağına değdirmiş yanlışlıkla eşofmanın üstünden eşofmanda yapıştı oraya çok acıyo canı acısı için ne sürebilirim kızlar fito var madecasol var evde onlar olur mu :(
ahmetseliminannesi Deletedmom5284 ben yanığa bal iyi gelir diye duymuştum canm ne kadar doğrudur bilemem ama bi bak istersen netten cok gecmis olsn😏
spagettiii Deletedmom5284 onlar olur canım en azından acısını alır bide ben yanığa diş macunu sürüyordum iyi geliyordu (sadece tavsiye )
Peki Deletedmom5284 ayy çok geçmiş olsun fito iyi geliyor benim de 4-5 ay önce kolum yandı fito verdi doktor ve yaralı yeri sarmayın hava alsın dedi ama yine de bi acile gidebilirseniz çok iyi olur en azından kaçıncı derece yanık ona göre belki daha etkili bir şeyler verirler tekrar çok geçmiş olsun
Deletedmom5284 ahmetseliminannesi izi önemli değilde acısı var suya soktuk hemen sudan çıkınca yanıyo duramıyo hararetini alcak bişey arıyorum
_tospikannesi Deletedmom5284 canım ne kadar doğru olur bilmiyorum ama diş macunu sür hava almayınca acısı biraz geciyor
Deletedmom0099 ikisi de çok iyi geliyo canım lazerden sonra da onları kullandırıyolar bide yarın silverdin alın o da hem ize hem ağrıya iyi geliyo
Deletedmom5284 Peki teşekkür ederim hastaneye gitmeye ikna edemiyorum çok kötü yerine değdi üstünü giyemiyo acıdan biraz rahatlasa yarın gider sanırım çok büyük değil ama acıyo diyo :(
Mom084 Deletedmom5284 kahve telvesi başıma geldi de denedim geçirdi benimkini tabi yanık dueumu önemli birazda 🥺geçmiş olsun
Yasmin_deren Deletedmom5284 Patatesi rendele suyuyla birlikte 15 dkka tutun her ilaca bedel tüm acıyı o alevini alıyor
Peki Deletedmom5284 ay Allah yardımcınız olsun çok zor yanık yani o zaman fito en iyi çözüm bir de serin tutmaya çalışsın inşallah yarına daha iyi olur