Mom084 Deletedmom5284 su buz küpleri varya aslında buzlugunda surekli olsun aniden bir yer mi yando vakit kaybetmeden hemen buz koyarsiniz 🤲🏻💗
Deletedmom5284 Mom084 Dilaranne Zhnce Furug Kızlar sağolun evde olanlardan hepsini denicem allah razı olsun
Zhnce Deletedmom5284 silverdin krem yanık kremidir Ben senelerdir evde bulundururum Oglum gecen çaydanlığı avucladi hemen bolca sürdüm ne iz kaldi ne su topladı 10 dkda acısı dindi elini rahatça kullanmaya başladı o kadar etkili yani
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom5284 yumurta akı 👌🏻 iz bırakmaz,su toplamaz, acısını hemen alır.
Deletedmom5284 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Aysegulss kivircik_annesi26 ilkgozagrimmmm Rkydmn Furug Ylcmelis MustafaEmir eymenzeynep Dn123 BeyzaLivaLeyla Mommy2b sirineyavrusu Kızlar sağolun patates rendeledim sonra yumurta akı sürdüm şimdide anestol ve fito karıştırdım iyi geldi baya teşekkür ederim hepinize 💟💟
Aysegulss Deletedmom5284 elindeki kremleri karıştırıp sür. Yakacaktır ama sürdüğünde 😔 suya tutsun yandıkça. Anestol de ağrı kesici olarak etkili oluyor ama ilk sürüldüğünde dayanması çok zor bir yanma yapıyor eğer ona dayanabilirse sonrasında ağrıyı alıp götürüyor
kivircik_annesi26 Deletedmom5284 kantoron yağı herşey iyi geliyor aktardan alın evınızde bulunsun geçmiş olsun
ilkgozagrimmmm Deletedmom5284 Kantaron yağı. Kesin çözüm. Ben yakınca sürerim hemen o şişliğide alır acıyıda anında kesiyor tavsiye ederim
Ylcmelis Deletedmom5284 eşofman derisine mi yapıştı 🙄 biz genelde yanıklara yoğurt veya diş macunu sürüyoruz bi süre acısını alıyor ama acile gitmenizi öneririm eşofman yapıştıysa
BeyzaLivaLeyla Deletedmom5284 ah canım çok geçmiş olsun inşallah önemli derecede bir yanık değildir 🤲🏻 aleo verada yanığa çok iyi gelir fikir olsun hem acısını alır hem iz bırakmaz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom5284 Geçmiş olsun. Yanar yanmaz yumurta akı sürersen bir şey olmaz. Su dan önce daima aklında olsun. ☺️