TalentedMom Oglusuunannesi biz şehir hastanesinde yaptırdık çok memnun kaldım iyi ki özelde ysptırmamışız
Demetbulut Oglusuunannesi evet genel anestezi aldı ayılirken biraz agladi sonrasinda oyle benimde gozumde buyuttugum kadar hic zorlugu olmadi .. cocuk cerahı yapti
Oglusuunannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi off çok sıkıntılı h Gerçekten gözümde büyüdü resmen anestezi olmadan uyutma şansları yok mu acaba
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oglusuunannesi Anestezi olmadan nasıl uyutsunlar ☺️ Herşey kolay geçsin inşallah
Oglusuunannesi Aliasaf01 bende 7 8 aylıkken aradan çıkartmak istiyorum çevremde hep özelde yaptıranlar var devlet hiç yok yaptıracağım hastane de de çocuk cerrahı, varmış ama anestezi den korkuyorum başka bi yolu yok mu
vera66 Oglusuunannesi evet ben devlette genel cerraha yaptırdım yaklaşık 4.5 aylıktı şükür kazasız belasız atlattık 🧿
Yigitmoms Oglusuunannesi bölgeden bölgeye değişir kimi yer iyidir kimi yer kötüdür bence yer belirterek sorun daha iyi olur sizin için🌹
Miniko42 Oglusuunannesi 1hafta oldu devlette oldu gayette memnun kaldım hiç sevmedigimiz devlet Hastanesi’ne yaptırdık hemde doktor önemli bence hastaneden ziyade bu arada durumunuz varmı dersen çok şükür var doktor iyiyse ozekr gerek yok bnce
kbr-frk-ysf Bende devlette yaptırdım hiç sorun olmadı. Lokal anestezi ile oldu ve bir hafta da iyileşti.